Η Λίβερπουλ έκανε πλάκα στην Έβερτον (video)

Η Λίβερπουλ στο πρώτο 20λεπτο θα πίστεψε ότι θα μπορούσε να κάνει έναν άνετο περίπατο στο «Γκούντισον Παρκ» και να μετατρέψει σε παράσταση για έναν ρόλο το μεγάλο ντέρμπι του λιμανιού. Ο Χέντερσον με τρομερό αριστερό σουτ από το ύψος της μεγάλης έπειτα από γύρισμα του Ρόμπερτσον άνοιξε το σκορ στο 9′ και στο 19′ ο Σαλάχ με υπέροχο πλασέ απέναντι από τον Πίκφορντ έγραψε το 2-0.

Ο κόσμος της Έβερτον άρχισε ν’ αποχωρεί από το γήπεδο μη πιστεύοντας στην επιστροφή της ομάδας στο ματς κι όμως, ο Γκρέι στο 38′ κατάφερε να πλασάρει σωστά τον Άλισον για το 2-1.

Η πίεση προς τα καρέ του Πίκφορντ αυξήθηκε και τελικά αυτό ήρθε στο 64ο λεπτό από… κόρνερ της Έβερτον! Η μπάλα πήγε προς το χώρο του κέντρου, έγινε το λάθος, ο Σαλάχ έκλεψε από τον Κιν και πλάσαρε φτάνοντας στην περιοχή για το 3-1 και το δεύτερο προσωπικό του γκολ ο «Φαραώ».

Το τελειωτικό χτύπημα ήρθε στο 78ο λεπτό από τον φετινό, τρομερό Ντιόγο Ζότα, που με πλάτη στην εστία και στον Άλαν μάζεψε τη μπάλα από τον Ρόμπερτσον, έφυγε πλάγια στην περιοχή και «εκτέλεσε» με απίθανο σουτ τον Πίκφορντ για το τελικό 4-1.

To Top