Η Λίβερπουλ έχει δέσει κόμπο την Μπάρτσα με ειδική ρήτρα 115 εκατ. ευρώ

Η Λίβερπουλ φέρεται να έχει μία ειδική συμφωνία με την Μπαρτσελόνα που εμποδίζει τους “μπλαουγκράνα” να της πάρουν παίκτη, όπως είχε συμβεί με τον Κουτίνιο.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Μπαρτσελόνα είχε ταράξει την Λίβερπουλ στην προσπάθειά της να πάρει τον Φελίπε Κουτίνιο. Είχε ξεσηκώσει τον Βραζιλιάνο κι εκείνος με τη σειρά του πίεζε αφόρητα για να γίνει η μεταγραφή. Μ’ αυτά και με εκείνα οι “Κόκκινοι” παραχώρησαν τον τότε καλύτερο ποδοσφαιριστή τους μ’ ένα ποσό που βάσει των συμφωνιών μπορεί να φτάσει και τα 150.000.000 ευρώ.

Τι γίνεται όμως σε περίπτωση που ο Βαλβέρδε θελήσει να πάρει κι άλλον παίκτη του Κλοπ; Τα πράγματα δεν θα είναι τόσο εύκολα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Daily Mirror και οι Καταλανοί θα χρειαστεί να πληρώσουν εκατοντάδες εκατομμύρια για να πετύχουν deal.

Το αγγλικό Μέσο, λοιπόν, υποστηρίζει ότι μετά την περίπτωση Κουτίνιο, η Λίβερπουλ έχει δώσει τα χέρια με την Μπαρτσελόνα για έναν ειδικό όρο που θέλει την ομάδα του Λιονέλ Μέσι για κάθε παίκτη που πάει να πάρει από το “Ανφιλντ” να πληρώνει καπέλο 115.000.000 ευρώ!

Για να καταλάβετε ας το δούμε και με παράδειγμα: Πείτε πως η Μπαρτσελόνα κάνει κίνηση για τον Σαλάχ με 120.000.000 ευρώ. Η Λίβερπουλ συμφωνεί αλλά δεν δίνει τον Αιγύπτιο εάν δεν πληρωθούν τα έξτρα 115.000.000 ευρώ, πράγμα που σημαίνει ότι ο “Φαραώ” θα πήγαινε στο “Καμπ Νου” μόνο με 235.000.000 ευρώ.

To Top