Η Λίβερπουλ ετοιμάζει εκκαθάριση ρόστερ για να κάνει μεταγραφές

Στη Λίβερπουλ αυτή τη στιγμή να περιμένουν με ανυπομονησία την κατάκτηση του πρωταθλήματος, μετά από 30 χρόνια. Ωστόσο, οι διοικούντες της ομάδας, έχουν φροντίσει να ξεκινήσουν ήδη τον προγραμματισμό για τη νέα χρονιά, κάνοντας σε πρώτη φάση, μία μικρή εκκαθάριση του ρόστερ.

Οπως αναφέρει η ιστοσελίδα «AS», ο Γιούργκεν Κλοπ είναι πρόθυμος να κλείσει κάποιες μεταγραφές για τη Λίβερπουλ, αλλά για να γίνουν αυτές θα πρέπει πρώτη ομάδα να πουλήσει. Αυτές είναι οι νέες συνθήκες στο «Anfield» μετά την κρίση της πανδημίας.

Υπάρχουν ήδη έξι παίκτες που έχουν μπει στη λίστα προς αποχώρηση κι αυτοί είναι οι Σακίρι, Οριγκί, Λόβρεν, Μάρκο Γκρούγιτς (δανεικός στην Χέρτα), Χάρι Γουίλσον (δανεικός στη Μπόρνμουθ) και Λαλάνα. Οπως επίσης η διοίκηση των «Reds» φαίνεται πως είναι ανοιχτή σε προτάσεις για τον Ναμπί Κειτά.

Ο 25χρονος μέσος, ο οποίος κόστισε σχεδόν 60 εκατομμύρια ευρώ το καλοκαίρι του 2018, πραγματοποίησε μόνο 9 συμμετοχές τη φετινή σεζόν. Βέβαια, ο Κλοπ, είναι πρόθυμος να του δώσει λίγο περισσότερο χρόνο, ωστόσο αν έρθει μία ικανοποιητική πρόταση γι’ αυτόν, τότε ο σύλλογος δεν θα πει «όχι».

Μετά την εκκαθάριση, ο Γερμανός κόουτς έχει βάλει στο στόχαστρο ήδη κάποιους ποδοσφαιριστές, όπως ο Ρουμπέν Νέβες και ο Αντάμα Τραορέ. Ωστόσο, για να προχωρήσουν αυτές οι δύο περιπτώσεις θα πρέπει πρώτα η Λίβερπουλ να πουλήσει…

To Top