Η Λίβερπουλ ζήτησε από τον Μανέ να μην παίξει στον προημιτελικό της Σενεγάλης

Να μη διακινδυνεύσει την υγεία του κι ως εκ τούτου να μην αγωνιστεί κόντρα στην Ισημερινή Γουινέα θέλει η Λίβερπουλ από τον Μανέ.

Συγκεκριμένα η αγγλική ομάδα απηύθυνε έκκληση στον Σαντιό Μανέ να μην διακινδυνεύσει την υγεία του παίζοντας με τη Σενεγάλη στον προημιτελικό του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής εναντίον της Ισημερινής Γουινέας το βράδυ της Κυριακής (30/1), σύμφωνα με την Daily Mail.

Ο λόγος που οι Reds ανησυχούν αφορά τον τραυματισμό που είχε ο 29χρονος επιθετικός την περασμένη Τρίτη (25/1) στο παιχνίδι με το Πράσινο Ακρωτήρι (2-0). Ο Μανέ αποχώρησε από την αναμέτρηση, έπειτα από τη σφοδρή σύγκρουση που είχε με το κεφάλι με τον τερματοφύλακα της αντίπαλης ομάδας, Βοζίνια.

Ωστόσο, δεν αποχώρησε αμέσως από τον αγωνιστικό χώρο, αλλά πρώτα άνοιξε το σκορ για την ομάδα του στο 63′ και επτά λεπτά αργότερα έγινε αλλαγή, καθώς παραπονέθηκε ότι ζαλίζεται και στη συνεχεία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Παρόλα αυτά, οι εξετάσεις του ήταν καλές, ενώ το Σάββατο (29/1) προπονήθηκε κανονικά, γεγονός που σημαίνει ότι είναι πιθανό να αγωνιστεί κόντρα στην Ισημερινή Γουινέα.

Αυτό ανησυχεί τους ανθρώπους του αγγλικού συλλόγου, οι οποίοι επικοινώνησαν με τον 29χρονο και τη Σενεγάλη για να ξεκαθαρίσουν τη στάση τους, χωρίς βέβαια, να έχουν τη δυνατότητα να υπαγορεύσουν τη διαθεσιμότητα του Μανέ.

To Top