Η Λίβερπουλ θέλει να κάνει το «μπαμ» με Μπαπέ αν φύγει ο Μανέ (photo)

Την μεγάλη έκπληξη του καλοκαιριού θέλει να κάνει η Λίβερπουλ το καλοκαίρι και να αποκτήσει τον Κιλιάν Μπαπέ,σε περίπτωση που ο Σαντιό Μανέ αποχωρήσει από τον σύλλογο.

Ο Σενεγαλέζος μεσοεπιθετικός των «Reds» αποτελεί διακαή πόθο του Ζινεντίν Ζιντάν και θέλει το καλοκαίρι να τον φέρει στην Μαδρίτη για λογαριασμό της Ρεάλ.

Ο Μανέ δεσμεύεται με την Λίβερπουλ μέχρι το 2023 ωστόσο,  σύμφωνα με την «Sun» η Ρεάλ ενδέχεται τον Ιούνιο να «ενοχλήσει» τους «κόκκινους» με μία ελκυστική πρόταση για την απόκτηση του.

Το δημοσίευμα συνεχίζει λέγοντας, πως η διοίκηση της Λίβερπουλ δεν είναι αρνητική στην αποχώρηση του Μανέ, αρκεί το ποσό να είναι κοντά στις απαιτήσεις της. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, τότε θα κάνει κίνηση ώστε να φέρει στο Ανφιλντ, τον Κιλιάν Μπαπέ.

Αν ο Σάντιο Μανέ δοθεί στη Ρεάλ έναντι 170 εκ. ευρώ και η Λίβερπουλ μαζί με αυτό το ποσό προσφέρει ακόμα 100 εκ. ευρώ, τότε η Παρί θα κάτσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για να συζητήσει την παραχώρηση του Κιλιάν Μπαπέ στη Λίβερπουλ.

Ο Γιόυργκεν Κλοπ, τον Δεκέμβρη είχε τονίσει πως οι οικονομικές απολαβές του Γάλλου είναι αδύνατον να καλυφθούν από την ομάδα. Ολα αυτά, όμως πριν το μεγάλο deal του συλλόγου με την Nike που θα αποφέρει στους «κόκκινους» παραπάνω από 100 εκ. ευρώ.

Σε περίπτωση που η διοίκηση βρει τρόπο για να καλύψει τις 420 χιλιάδες ευρώ που ζητάει ο Κιλιάν Μπαπέ την εβδομάδα τότε ενδέχεται να προχωρήσει σε αυτό το μεγάλο μεταγραφικό deal.

 

To Top