Η Λίβερπουλ πήρε… δώρο και τρίποντο από τον Χέντερσον!

Όταν χρειάζεται, έχει κι άστρο… Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ κοίταξε στα μάτια τη Λίβερπουλ, αλλά ένα αστείο λάθος του τερματοφύλακα, Χέντερσον χάρισε στους «κόκκινους» το «7 στα 7» (0-1). 

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Είναι δεδομένα η πιο «καυτή» ομάδα στο Νησί, αλλά η Λίβερπουλ όταν έχει τα δύσκολα βλέπει και την τύχη να της χαμογελά.

Αυτό συνέβη και στην εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, που οι «κόκκινοι» επικράτησαν 1-0, φτάνοντας στο «7 στα 7», με το τραγικό λάθος του τερματοφύλακα των γηπεδούχων, Χέντερσον, σε ένα σουτ του Βαϊνάλντουμ να γράφει την ιστορία τη αναμέτρησης.

Συγκριτικά με τα προηγούμενα ματς, η Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλοπ δεν είχε την ίδια «σπιρτάδα» κι ένταση στις κινήσεις της και μάλιστα η Σέφιλντ ήταν αυτή που άρχισε να χάνει ευκαιρίες, όπως αυτή στο 3’ από τον ΜακΜπέρνι που ο Αντριάν ήταν στη σωστή θέση και μπλόκαρε το σουτ του επιθετικού των γηπεδούχων.

Από εκεί και πέρα, αφού τα είχε βρει… σκούρα, η Λίβερπουλ άρχισε να ανεβάζει στροφές από το 34’, όταν ο Μανέ έχασε την πρώτη καλή ευκαιρία, ενώ στο 43’ ο ίδιος παίκτης από ιδιαίτερα πλεονεκτική θέση, σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Χέντερσον.

Στο δεύτερο μέρος, η Σέφιλντ είχε το ίδιο πάθος και έβαζε πολύ δύσκολα στη Λίβερπουλ, που ναι μεν είχε την κατοχή, αλλά τίποτα πέρα από αυτό. Τελικά, η λύση για τους πρωταθλητές Ευρώπης δόθηκε από ένα λάθος του αντιπάλου. Έπειτα από φάση διαρκείας, ο Βαϊνάλντουμ έκανε ένα σουτ που φαινόταν εύκολη υπόθεση, αλλά ο Χέντερσον έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του, χαρίζοντας το γκολ στον Ολλανδό χαφ στο 70’, αλλά και τη νίκη στους φιλοξενούμενους.

Με αυτό το τρίποντο, η ομάδα του Κλοπ έφτασε στο «7 στα 7» και απλά καλεί όποιον νομίζει ότι μπορεί να ανακόψει την πορεία της για τον τίτλο να έρθει να το κάνει.

To Top