Η Λίβερπουλ σχεδιάζει ήδη την επόμενη σεζόν

O Γιούργκεν Κλοπ σε δηλώσεις του τόνισε ότι ναι μεν ο ίδιος και οι παίκτες του έχουν το μυαλό τους στα τελευταία ματς της φετινής σεζόν, αλλά άφησε να εννοηθεί ότι ήδη κάνουν κάποιες προεργασίες στο κλαμπ για την επόμενη σεζόν.
Λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση με την Νότιγχαμ Φόρεστ, στο «Ανφιλντ», ο προπονητής των «κόκκινων», εμφανίσθηκε δυσαρεστημένος με την τρέχουσα σεζόν, καθώς η ομάδα του είναι στην 8η θέση και εννέα βαθμούς μακρυά από το τελευταίο «εισιτήριο» του Champions League (σ.σ. αυτήν την στιγμή το «κρατά» η Νιούκαστλ), ενώ εξήγησε ότι θέλει να χρησιμοποιήσει και να αξιοποιήσει τα τελευταία ματς του πρωταθλήματος για να «κτίσει» μια γερή βάση.

«Το μέλλον έχει ήδη αρχίσει», επεσήμανε ο Γερμανός προπονητής και συνέχισε: «Αλλά όσο είμαστε εδώ, πρέπει να κερδίζουμε ποδοσφαιρικούς αγώνες. Εάν δεν προκριθούμε σε μια ευρωπαϊκή διοργάνωση, θα είναι προφανώς μια τεράστια απογοήτευση, αλλά πρέπει να φροντίσουμε να μην χάσουμε χρόνο κατά την διάρκεια αυτής της περιόδου. Ελπίζω να μάθουμε περισσότερα από αυτήν την σεζόν, από το να λέμε απλώς στον εαυτό μας ότι δεν κάναμε τις σωστές επιλογές».

To Top