Η λίγκα έστειλε την καταγγελία στην ΕΠΟ, από εκεί θα την αποσύρει η ΑΕΚ

Σε άτακτη υποχώρηση στο θέμα της καταγγελίας της είναι η ΑΕΚ.

Όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα από το σχετικό ρεπορτάζ του aek365.com που ασχολείται με το ρεπορτάζ της αθηναϊκής ομάδας, με παρέμβαση Μελισσανίδη θα αποσύρει την καταγγελία της, αφού έγινε κατανοητό ότι δεν έχει τύχη, μια και το δίκαιο είναι με το μέρος του Άρη.

Όπως σημειώνει σε νέο ρεπορτάζ το σάιτ η  ΑΕΚ θα αποσύρει την καταγγελία από την ΕΠΟ. Εκεί, όπου παρέπεμψε το θέμα η λίγκα, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του PRESSARIS.

“Μέσω έγγραφης ενημέρωσης των προθέσεων της προς την ΕΠΟ (στην οποία κατατέθηκε και η καταγγελία) αναμένεται να αποσυρθεί η ΑΕΚ από την διαδικασία σε βάρος του Άρη. Με εντολή του Δημήτρη Μελισσανίδη προς τον Ανδρέα Δημητρέλο και την σύμφωνη γνώμη των μετόχων, η ΠΑΕ έχει επί της ουσίας ήδη αποφασίσει να μην κυνηγήσει αυτή την υπόθεση (και) για ηθικούς λόγους” αναφέρεται αρχικά για να συνεχίσει:

“Στο σημερινό ΔΣ της Σούπερ Λίγκας η καταγγελία της ΑΕΚ υπήρχε στην ημερήσια διάταξη, όμως η διοργανώτρια δεν την συζήτησε καν επί της ουσίας, καθώς αποφάσισε να δηλώσει αναρμόδια και να «επιστρέψει» την υπόθεση στην ΕΠΟ, όπου και έγινε η καταγγελία της ΑΕΚ. Ο Δημητρέλος -που έφτασε με καθυστέρηση στη Λίγκα- δεν εξέφρασε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης την πρόθεση της ΠΑΕ να αποσυρθεί από την υπόθεση (θα ήταν άλλωστε ανούσιο, εφόσον το θέμα είχε ήδη παραπεμφθεί στην ΕΠΟ νωρίτερα) και ο λόγος είναι ότι πριν κοινοποιηθεί στην ομοσπονδία η απόσυρση της καταγγελίας, ο πρόεδρος της ΠΑΕ θέλει να πάρει και επίσημα (μέσω της αυριανής ΓΣ) την στήριξη των μετόχων, την οποία έχει ως τώρα προφορικά, προκειμένου να είναι κατοχυρωμένος νομικά και ο ίδιος.

Σε διαφορετική περίπτωση, από την στιγμή που είναι ο άνθρωπος που θα αναλάβει ως πρόεδρος να οδηγήσει την ΑΕΚ σε εκκαθάριση, θα μπορούσε ο οποιοσδήποτε έχει στην κατοχή του έστω και μια μετοχή της ΠΑΕ να κινηθεί νομικά εναντίον του Δημητρέλου για απιστία. Σε αυτό το πνεύμα ήταν και οι δηλώσεις του προέδρου της ΑΕΚ κατά την άφιξή του στην συνεδρίαση της Λίγκας, όταν είπε στους δημοσιογράφους ότι: «Σήμερα που μιλάμε η καταγγελία της ΑΕΚ είναι σε ισχύ, το αν θα συνεχίσει η ΠΑΕ να την στηρίζει θα αποφασιστεί αύριο στη ΓΣ της ΠΑΕ».

Βέβαια, το όλο θέμα είναι τυπικό, καθώς από τη στιγμή που οι μέτοχοι θα στηρίξουν στη ΓΣ την λύση της εκκαθάρισης, είναι αυτονόητο ότι θα πρέπει να αποφασίσουν να μη στηρίξουν την καταγγελία μέσω της οποίας η ομάδα επιδιώκει την παραμονή της στη Σούπερ Λίγκα, σε βάρος του Άρη…”

To Top