Η Λίγκα αποφασίζει για την προθεσμία υποβολής και το “τσουχτερό” παράβολο – Τι γίνεται με τον Άρη

Για την ερχόμενη Παρασκευή (8/7) έχει προγραμματιστεί η Συνεδρίαση της Φούτμπολ Λιγκ, με κύρια θέματα συζήτησης αλλά και προς ψήφιση την εκλογή Προέδρου, Αντιπροέδρων αλλά και τη συγκρότηση του Δ.Σ. σε σώμα.

Το πιθανότερο μέχρι την Δευτέρα (11/7) θα συνεδριάσει το νέο Δ.Σ της Λίγκας που θα προκύψει από την Συνεδρίαση της Παρασκευής, όπου και θα ανακοινωθεί η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων των ΠΑΕ που θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ.

Οι υπόλοιποι σύλλογοι, όπως και ο Άρης , κατέθεσαν στις αρχές Ιουλίου τη «Δήλωση επιθυμίας συμμετοχής στη Φούτμπολ Λιγκ» και το μόνο που απομένει για να είναι νομικά κατοχυρωμένη η συμμετοχή τους είναι η προσκόμιση όλων των απαραιτήτων εγγράφων που θα ζητηθούν στην προκήρυξη που θα προκύψει αλλά και η κατάθεση του παραβόλου.

Οι εκπρόσωποι των ΠΑΕ που θα αποτελέσουν το νέο Δ.Σ θα αποφασίσουν για το ποσό που θα αντιστοιχεί στο παράβολο το οποίο θα είναι… μερικών χιλιάδων ευρώ!

Με την άμεση καταβολή του παραβόλου η ΠΑΕ Άρης θα έχει εξασφαλίσει και τυπικά μία θέση στο πρωτάθλημα της Φούμτπολ Λιγκ 2014/15.

To Top