«Η Λίτεξ κόντρα στους γίγαντες της Θεσσαλονίκης»!

Ως «γίγαντες της Θεσσαλονίκης» χαρακτηρίζει τον Άρη η επίσημη ιστοσελίδα της Λίτεξ Λόβετς, ενόψει της σημερινής φιλικής αναμέτρησης, η οποία έχει ξεχωριστή σημασία για την περσινή πρωταθλήτρια Βουλγαρίας.

Η ομάδα του Χρίστο Στόιτσκοφ κορυφώνει την προετοιμασία της για την επανέναρξη του βουλγαρικού πρωταθλήματος, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Έτσι, το φιλικό παιχνίδι θα αποτελέσει πρόβα τζενεράλε, αφού άλλωστε έχουν τους «κίτρινους» σε μεγάλη εκτίμηση.

Στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, αναφέρεται χαρακτηριστικά για την σημερινή αναμέτρηση: «Αναμένεται και σημαντική παρουσία οπαδών του Άρη. Η διοίκηση των γιγάντων της Θεσσαλονίκης αποφάσισε να υπάρχει ελεύθερη είσοδος, κάτι που σίγουρα θα φέρει τουλάχιστον 2.000 θεατές στο γήπεδο».

Επίσης, για το αγωνιστικό σκέλος, αναφέρθηκαν στα πλάνα των «κίτρινων» γράφοντας: «Ο Μανουέλ Μασάδο δίνει ιδιαίτερη προσοχή στο παιχνίδι με την πρωταθλήτρια Βουλγαρίας, από την στιγμή που δεν υπάρχει επίσημη αγωνιστική δράση αυτό το Σαββατοκύριακο».

Οι Βούλγαροι έκαναν πάντως και μια… γκέλα, αφού έβαλαν στην ιστοσελίδα τους μια περσινή φωτογραφία του Άρη, στην ενδεκάδα του οποίου εικονίζονται στην πλειοψηφία τους παίκτες που φέτος αποτελούν παρελθόν, όπως οι Κόκε, Βανγκέλι, Χαβίτο, Ρονάλντο Γκιάρο, Ρουίς και Μενδρινός. Τουλάχιστον οι υπόλοιποι πέντε εικονιζόμενοι (Σηφάκης, Λαζαρίδης, Πρίττας, Φατί, Μίσελ) συνεχίζουν κανονικά…

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top