Η Λαμία ανακοίνωσε Μπιανκόνι για αντί-Τουράμ, ο Παναιτωλικός Ρόσα

Η Λαμία ανακοίνωσε την απόκτηση του Βραζιλιάνου επιθετικού, Μιγκέλ Μπιανκόνι, προκειμένου ν’ αναπληρώσει το κενό του συμπατριώτη του, Τουράμ, ο οποίος συνεχίζει στην Τουρκία και την Κόνιασπορ.

Η ανακοίνωση της ομάδας της Φθιώτιδας:

“Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 27χρονο επιθετικό Μιγκέλ Μπιανκόνι ο οποίος αγωνιζόταν κατά τη διάρκεια της περσινής σεζόν και στο πρώτο μισό της τρέχουσας στον Πλατανιά, έχοντας φέτος 5 γκολ σε 10 ματς και τον προηγούμενο χρόνο 16 γκολ σε 26 αγώνες. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.

Ο Μιγκέλ Μπιανκόνι μετά την υπογραφή του συμβολαίου του δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας: “Ευχαριστώ πολύ τον μεγαλομέτοχο της ομάδας για την ευκαιρία που μου δίνει και τους ανθρώπους που με έφεραν εδώ. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος και χαρούμενος για τη νέα αυτή αρχή και ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.”

Ο Φάρλεϊ Ρόσα έλυσε το συμβόλαιό του με τον Ατρόμητο ολοκληρώνοντας την εξάμηνη παρουσία του κι επιστρέφει στον Παναιτωλικό, τη φανέλα του οποίου φόρεσε για δυο χρόνια.

Αναλυτικά:

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Farley Rosa.

Σε συνάντηση με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας συμφώνησε για την κοινή συναινέσει λύση του συμβόλαιου του. Με την ολοκλήρωση της συνεργασίας θα θέλαμε να του ευχηθούμε ότι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας του”.

To Top