Η Λαμία ανακοίνωσε τον Καρλίτος

Η Λαμία ανακοίνωσε την απόκτηση του 33χρονου Ισπανού επιθετικού της Λέγκια Βαρσοβίας, Καρλίτος, ο οποίος στο παρελθόν αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του 33χρονου Ισπανού επιθετικού Καρλίτος (Κάρλος Λόπεθ), ο οποίος μέχρι πρότινος φορούσε τη φανέλα της Λέγκια Βαρσοβίας.

Ο Καρλίτος γεννήθηκε στις 12 Ιουνίου 1990 στο Αλικάντε της Ισπανίας και είχε την πρώτη επαγγελματική συμμετοχή του στην Τορεγιάνο σε ηλικία 19 ετών. Δύο χρόνια αργότερα μετακόμισε στην Οντίνιεντ και στα 22 έπαιξε στη ρωσική ομάδα της β’ κατηγορίας, Πετροτρέστ. Γύρισε στην Ισπανία το 2013 για λογαριασμό της Φουενλαμπράδα, ενώ το 2014 έπαιξε στη Νοβέλδα και, όντας ο πρώτος σκόρερ, μέσα σε έξι μήνες πήρε μεταγραφή στην κυπριακή ομάδα της β’ κατηγορίας, Άρη Λεμεσού.

Το καλοκαίρι του 2015 επέστρεψε στην Ισπανία για την Ελντένσε, ενώ ένα χρόνο αργότερα η Βιγιαρεάλ τον ενέταξε στη δεύτερη ομάδα της. Στη συνέχεια, πήρε μεταγραφή για την πολωνική Βίσλα Κρακοβίας κι εκεί με 24 γκολ σε μια σεζόν αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος 2017-18, κορυφαίος επιθετικός της χρονιάς στην Πολωνία και πήρε τη μεταγραφή για την πρωταθλήτρια Λέγκια Βαρσοβίας.

Εκεί, έβαλε 16 γκολ και ήταν ο τρίτος σκόρερ του πρωταθλήματος 2018-19. Στη συνέχεια, άλλαξε ήπειρο και πήγε στα ΗΑΕ για λογαριασμό της Αλ Ουάχντα. Εκεί έμεινε για τέσσερις μήνες, οπότε και έλυσε το συμβόλαιό του για να ‘μετακομίσει’ στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού με τον οποίο κατέγραψε 69 συμμετοχές, πετυχαίνοντας 19 γκολ.

Η οικογένεια της Λαμίας τον καλωσορίζει και του εύχεται μια χρονιά γεμάτη υγεία και πολλές επιτυχίες»!

To Top