ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Η λογική και οι (μη) εξελίξεις δείχνουν και πάλι Τάλτον

Ο Άρης δεν έχει καταφέρει ακόμα να βρει τον ιδανικό αντικαταστάτη του Γκάρι Τάλτον στην περιφέρεια και όλα δείχνουν ότι με αυτόν θα αγωνιστεί και κόντρα στον Ιωνικό το Σάββατο.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Οι άνθρωποι της ομάδας δεν έχουν καταλήξει ακόμα στον παίκτη που θα αποκτηθεί αντί του Τάλτον, διότι δεν τον έχουν βρει.

Είναι δύσκολη η περίοδος για την απόκτηση παικτών και δη πλέι μέικερ, καθώς η πλειοψηφία όσων “κόβονται” από το ΝΒΑ, προτιμούν να μείνουν στην Αμερική και να παίξουν στη G-League με το γνωστό πλέον two way συμβόλαιο, ελπίζοντας πως θα κάνουν το άλμα για το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.

Χρονικά μοιάζει πολύ δύσκολο να παρουσιαστεί ο Άρης με καινούριο παίκτη το Σάββατο, ακόμα κι αν συμφωνήσει σήμερα μαζί του. Θα πρέπει να ολοκληρωθεί η διαδικασία άρσης του απαγορευτικού μεταγραφών για την υπόθεση Γουίβερ, να αποκτήσει δικαίωμα ξανά στην αγορά – είναι τυπικό θέμα λένε στον Άρη – και να ζητήσει το λέτερ οφ κλίαρενς του νέου παίκτη για να βγει το δελτίο του.

Αν θεωρητικά ο νέος παίκτης καταφέρει να είναι στη Θεσσαλονίκη την Πέμπτη, τότε θα προλάβει να κάνει μία προπόνηση πριν τον αγώνα με τον Ιωνικό, προφανώς και θα είναι ανέτοιμος, οπότε οι ενδείξεις οδηγούν στο συμπέρασμα πως θα παίξει και πάλι ο Τάλτον.

To Top