Η… λύση από την Λατινική Αμερική

Όπως και εχθές, έτσι και σήμερα, το στοιχηματικό πρόγραμμα έχει εξαιρετικά περιορισμένες επιλογές. Είναι τόσο λίγες μάλιστα, που θα επικεντρωθούμε απόψε σε δυο παιχνίδια από την Λατινική Αμερική.

Φλαμένγκο – Βάσκο ντε Γκάμα

Αναμέτρηση στα πλαίσια της 34ης αγωνιστικής (η μεθεπόμενη ουσιαστικά), μιας και η Φλαμένγκο εκείνο το διήμερο θα αντιμετωπίζει την Ρίβερ Πλέιτ στο τελικό του Λιμπερταδόρες. Στο +10 από την δεύτερη Παλμέιρας, πολύ δύσκολα θα χάσει τον φετινό τίτλο και εφόσον κερδίσει, τότε θα κάνει ένα βήμα σημαντικό. Η Βάσκο βρίσκεται στο μέσον του βαθμολογικού πίνακα, θεωρητικά δεν θα χάσει ένα από τα εισιτήρια για το Σουνταμερικάνα. Θεωρούμε πως οι γηπεδούχοι θα κερδίζουν στο πρώτο ημίχρονο, με το 1,80 να είναι ικανοποιητικό.

Τολίμα – Ατλέτικο Νασιονάλ

Δεύτερη αγωνιστική των Play-offs στην Κολομβία, με την αναμέτρηση της Τολίμα απέναντι στην Ατλέτικο να έχει το δικό της ενδιαφέρον. Αμφότερες ξεκίνησαν με νίκη, οπότε όποια κερδίσει απόψε, θα κάνει τεράστιο βήμα για την κατάληψη της πρώτης θέσης. Οι γηπεδούχοι μετράνε 4/6 νίκες φέτος κόντρα στην ομάδα από το Μεντεγίν, αλλά η τελευταία είναι σε αρκετά ανοδική πορεία και θέλει να αποδείξει πως αξίζει τον τίτλο. Μια τέτοια αναμέτρηση αρχίζει (και τελειώνει) από το G/G, σε απόδοση που αγγίζει τον διπλασιασμό.

Και την Τετάρτη στο Foxbet.gr θα βρεις τα καλύτερα προγνωστικά

To Top