ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η λύση που αναζητείται για την αλλαγή εικόνας του Άρη…

Ο Μίχαελ Ένινγκ έχει να διαχειριστεί για πρώτη φορά στην ομάδα μία έντονη απογοήτευση, η οποία προήλθε από την ισοπαλία στη Νέα Σμύρνη.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Ο Γερμανός προπονητής καλείται να βρει τον τρόπο προκειμένου να μειώσει τα άσχημα διαστήματα που εμφανίζει στο παιχνίδι της η ομάδα και φυσικά τον τρόπο που αντιμετωπίζει ορισμένα εξ΄αυτών, κυρίως με αντιπάλους χαμηλότερης δυναμικότητας.

Ειδικά στα δύο τελευταία ματς, παρότι ο Άρης έπαιζε με παίκτη παραπάνω, έδειχνε εικόνα ομάδας που αυτή έπαιζε με αριθμητικό μειονέκτημα, παρότι υπήρχε… αφύπνιση στα τελευταία λεπτά.

Κι αν με τον Παναιτωλικό η αποβολή του Μοράρ απλά “σφράγισε” το ήδη 2-0 του Άρη, κόντρα στον Πανιώνιο οι “κιτρινόμαυροι” έπαιξαν με την φωτιά και… κάηκαν!

Ο 54χρονος προπονητής πρέπει να βρει τον τρόπο η ομάδα του να είναι συγκεντρωμένη και να δείχνει διάθεση από το πρώτο λεπτό μέχρι και το τελευταίο και όχι όταν βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, τότε μόνο να αντιδρά, όπως έγινε στη Νέα Σμύρνη που ήταν σαν να έπεσε σε… λήθαργο για 85 λεπτά!

Το αν αυτό θα το πετύχει με αλλαγές στο αρχικό σχήμα ή με διαφοροποίηση του αγωνιστικού πλάνου, είναι κάτι που θα δοκιμάσει σε μεγάλο βαθμό αυτή την εβδομάδα, έτσι ώστε η εικόνα απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης την Κυριακή να είναι πολύ καλύτερη.

 

 

To Top