ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

«Η λύση είναι στα χέρια του Καλαϊτζίδη…»

Ο πρόεδρος των παλαιμάχων του Άρη, Γιάννης Βένος, μίλησε για την τωρινή κατάσταση στο ποδοσφαιρικό τμήμα, αναφερόμενος κυρίως στις ενστάσεις του κοσμου αναφορικά με την παρουσία του Δημήτρη Καλαϊτζίδη.

Αναλυτικά όσα είπε στο Αθλητικό Μετρόπολις:

Για το ζήτημα με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη: «Είναι μεγάλο θέμα. Ο άνθρωπος που πληρώνει και σκέφτεται να γίνει επενδυτής και μεγαλομέτοχος, όταν ο Άρης γίνει ΠΑΕ, και στηρίζεται πάνω στον Καλαϊτζίδη πιστεύει σ’ αυτόν και άλλωστε λόγω αυτού ήρθε στον Άρη, όμως εδώ υπάρχουν κάποιες αλήθειες και αντιφάσεις που δημιουργούν πρόβλημα μεγάλο. Από ότι ξέρω έχει κλειστεί ραντεβού με τους οργανωμένους και τους υπευθύνους του ποδοσφαιρικού οπού θα είναι ο κ. Κάλας και κ Καλαϊτζίδης ώστε να βρεθεί  μια λύση σε αυτό το τεράστιο πρόβλημα. Είναι θέμα του ιδίου αυτός πρέπει να σκεφτεί, αυτός έχει τη λύση στα χέρια του αλλά θα προσπαθήσει να γεφυρώσει το χάσμα. Αν αυτό δεν γίνει τότε ίσως πάρει την απόφαση να αποχωρήσει».

Για την απουσία του Κ. Καλαιτζίδη από τη γ.σ.: «Δεν ξέρω γιατί δεν πήγε. Ίσως το ζήτησε ο κ. Κάλας για να μην υπάρξουν εντάσεις».

Για τους πάικτες και αν έρθουν στην «πρώτη»: Πιστεύω στο σύνολο τους θα βρεθούν οι ποδοσφαιριστές γιατί έχουν και ένα δέσιμο με τον Άρη. Κάποιοι από  αυτούς που ίσως γνωρίζουν ότι δε θα είναι στην επομένη σεζόν θα είναι δύσκολο να έρθουν αν έχουν συμφωνήσει με κάποια άλλη ομάδα».

Για την αβεβαιότητα: «Ο Αρης δεν ξέρει ακόμα σε ποια κατηγορία Ελπίζουμε να είναι στη Β’ Εθνική είτε με μπαράζ είτε χωρίς και αυτό επηρεάζει την προετοιμασία της ομάδας. Περιμένουμε τη λύση εδώ και 2,5 μήνες αλλά στη Ελλάδα είμαστε και ξέρουμε από αυτά».

To Top