Η Μάντσεστερ Σίτι δεν το βάζει κάτω για τον Μέσι!

Μπορεί να απέτυχε να τον αποκτήσει αυτό το καλοκαίρι, όμως η Μάντεστερ Σίτι δεν εγκαταλείπει την μάχη και θα προσπαθήσει εκ νέου να αποκτήσει τον Λιονέλ Μέσι.

Φέτος, έφτασε κοντά όμως αποδείχθηκε ότι το συμβόλαιο του Λιονέλ Μέσι με την Μπαρτσελόνα ήταν… άθραυστο. Αυτό δεν σημαίνει πως οι πολίτες είναι διατεθειμένοι να παραδώσουν τα όπλα. Κάθε άλλο.

Παρακολουθούν καθημερινά τις εξελίξεις και φροντίζουν με κάθε τρόπο να υπενθυμίζουν στον Αργεντινό σταρ, ότι είναι εδώ οποιαδήποτε στιγμή κι αν επιλέξει να αφήσει την Μπαρτσελόνα: «Είναι ο κορυφαίος παίκτης στον κόσμο, είναι ο κορυφαίος παίκτης της γενιάς του. Πιστεύω ότι κάθε ομάδα στον κόσμο θα ήθελε να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα, ώστε να τον αποκτήσει.

Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για εναλλακτικές λύσεις σε κάθε θέση, γιατί υπάρχουν τόσα πολλά απρόβλεπτα πράγματα που μπορεί να συμβούν στο ποδόσφαιρο, αλλά την ίδια στιγμή, πιστεύω ότι έχουμε την οικονομική δύναμη και την ικανότητα να πραγματοποιήσουμε μία τέτοια επένδυση εφόσον προκύψει η ευκαιρία», ήταν τα λόγια του Εκτελεστικού Διευθυντή των «πολιτών» Ομάρ Μπεράδα σε συνέντευξη του στην Manchester Evening News, σε μία προσπάθεια της αγγλικής ομάδας να διατηρήσει το θέμα στην επικαιρότητα και να πιέσει επικοινωνιακά τις καταστάσεις, στέλνοντας το δικό της μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις.

To Top