ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η μάχη στον “άσο” σε πλήρη εξέλιξη…

Τρεις για… μία θέση! Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος, Γιώργος Καντιμοίρης ή Χουλιάν Κουέστα; Εκ πρώτης όψεως, αντιλαμβάνεται κανείς, πως οι επιλογές που υπάρχουν για τον «άσο» προσφέρουν σιγουριά, αλλά προϋποθέτουν και μία σωστή διαχείριση.

Στην περίπτωση του τερματοφύλακα, υπάρχει ένα ξεκάθαρο… «τρίλημμα». Ο Πάκο Ερέρα, καλείται να αποφασίσει πριν την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας, ποιον θα χρίσει ως βασικό, στη φετινή σεζόν. Ο λεγόμενος ως… ευχάριστος πονοκέφαλος. Οι τρεις υπάρχοντες για τη θέση, έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά ο καθένας. Από τη μία ο έμπειρος Γιώργος Καντιμοίρης, ο νεαρός και φιλόδοξος Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος και ο «θηριώδης», Χουλιάν Κουέστα.

Ο Πάκο Ερέρα βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τον γυμναστή τερματοφυλάκων, Αντώνη Λυκούρη, από τον οποίο καθημερινά ενημερώνεται για την πορεία των γκολκίπερς. Την βελτίωσή τους, αλλά και τα μεινοεκτήματά τους, τα οποία χρίζουν περαιτέρω δουλειάς.

Στην προπόνηση, επί καθημερινής βάσης, ο Ισπανός κόουτς τους εναλλάσσει στα οικογενειακά «διπλά» καθώς θέλει να δώσει και στους τρεις την ευκαιρία να παλέψουν για μία θέση στα βασικά του πλάνα. Βασικό κριτήριο θα αποτελέσουν σαφέστατα και τα φιλικά ματς.

To Top