ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η μάχη του Άρη στην FIFA, η ευθύνη της ΕΠΟ και ο ρόλος της κυβέρνησης!

Αύριο εκδικάζεται στην πειθαρχική επιτροπή στη FIFA η υπόθεση του ban, με τον Άρη να περιμένει την… απόδραση του από έναν περίεργο και ύπουλο ασφυκτικό κλοιό που τον έφερε σε μειονεκτική θέση στο θέμα της μεταγραφικής του ενίσχυσης.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Η Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου αναμένεται να δώσει την ευκαιρία στην ΕΠΟ και φυσικά στην ΠΑΕ Άρης να ξεκινήσουν την επίλυση του “γόρδιου δεσμού” με το μπαν της FIFA.

Σε αυτήν την φάση το κυρίως μέρος της προσπάθειας έγινε με υπομνήματα από ΕΠΟ και Άρη. Τον κιτρινόμαυρο σύλλογο εκπροσωπούν οι Παναγιώτης Μπιλίρης και Κώστας Ζέμπερης. Ο τελευταίος είχε συμμετοχή στην δικαίωση του Άρη πριν αρκετά χρόνια στην διαμάχη της ΠΑΕ με παίκτες όπως οι Αμορόζο, Κάμπορα, Πέσκοβιτς στην FIFA και το CAS και είναι ειδικός σε υποθέσεις στο Διεθνές Αθλητικό Δικαστήριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η απόφαση της FIFA αναμένεται μέσα σε δέκα μέρες το πολύ, δηλαδή στις αρχές Μαρτίου. Εφόσον, η απόφαση δικαιώσει την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ, θα κλείσει ένα μεγάλο μέτωπο. Σε διαφορετική περίπτωση η ΠΑΕ Άρης θα προσφύγει στο CAS.

Η ΠΑΕ έχει στείλει στον “φάκελο” της αναλυτικά στοιχεία που αποδεικνύουν ότι η νέα ΠΑΕ δεν έχει καμία σχέση με την παλιά, μια και πρόκειται για άλλη εταιρία, με διαφορετικό ΑΦΜ και άλλο νομικό πρόσωπο. Όπως είναι γνωστό η ΕΠΟ συντάσσεται με τις θέσεις της ΠΑΕ και είναι σε κοινή γραμμή, αναγνωρίζοντας ότι πρέπει ούτως ή άλλως να βοηθήσει, έχοντας μεγάλη ευθύνη που έφτασε το θέμα εδώ, σε αυτήν την κατάσταση “ομηρίας” .

Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί όλο αυτό το διάστημα ο Θόδωρος Καρυπίδης έχει κάνει διάφορες επαφές με κυβερνητικά στελέχη και περιμένει την συμπαράσταση ενόψει και της συνάντησης κυβέρνησης με UEFA-FIFA την ερχόμενη εβδομάδα. Με πράξεις και όχι με λόγια.

To Top