«Η μήνυση δεν μας φοβίζει»

Ο νομικός εκπρόσωπος της Λέσχης Φίλων Άρη, Θωμάς Γιαννόπουλος τοποθετήθηκε στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης για την αγωγή που κατέθεσαν εναντίον του Φορέα οι Λάμπρος Σκόρδας και Ισαάκ Ξανθόπουλος.

«Η αγωγή ζητά ουσιαστικά να κηρυχθεί άκυρη η γενική συνέλευση της 22ης Μαΐου και έγινε από τους κ.κ. Σκόρδα και Ξανθόπουλο. Μας ζητούν διάφορα με την αγωγή αυτή, και έγγραφα και καταλόγους αλλά και να ακυρωθεί η εντολή που είχε δοθεί τότε στο προεδρείο της Λέσχης να προχωρήσει στην εκλογή διοίκησης στην ΠΑΕ Άρης και ουσιαστικά κατηγορεί την εξελεγκτική επιτροπή ότι δεν έκανε σωστά την δουλειά της και έτσι όλα όσα ακολούθησαν από εκεί και πέρα να κηρυχθούν παράνομα. Φυσικά η υπόθεση θα πάει στα δικαστήρια, η Λέσχη δεν έχει να φοβηθεί απολύτως τίποτε, έχουμε όλα τα έγγραφα, ότι χρειάζεται ενώ στην Λέσχη υπάρχουν 50-60 νομικοί που έχουν εξετάσει κάθε λεπτομέρεια και δεν έχει γίνει κανένα απολύτως λάθος» είπε ο Γιαννόπουλος μιλώντας στον “Libero” υπογραμμίζοντας επίσης:
«Θεωρώ ότι η αγωγή είναι αστήρικτη και προσωπική μου άποψη, όχι της νομικής υπηρεσίας, είναι έγινε από τον κ. Σκόρδα ώστε να στρέψει αλλού την προσοχή του κόσμου. Όπως ξέρετε υπάρχει μια απόφαση διαγραφής του κ. Σκόρδα από την Λέσχη, με την οποία όμως το ΔΣ δεν έχει ασχοληθεί ακόμη. Σε κάθε περίπτωση πάντως έχουμε μάθει στην Λέσχη να λειτουργούμε με ηρεμία και νηφαλιότητα και έτσι θα το αντιμετωπίσουμε και αυτό»
Αποκάλυψε επίσης ότι :
«Στην επόμενη ΓΣ της Λέσχης θα τεθεί εκ νέου το θέμα της οριστικής διαγραφής του κ. Σκόρδα, μέχρι τώρα η Λέσχη δεν είχε ασχοληθεί αλλά πλέον δεν μπορεί να δέχεται άλλο τις ύβρεις και τις απειλές του. Η Λέσχη έχει να ασχοληθεί με πολύ σοβαρά θέματα και δεν μπορεί να ασχολείται με αυτά τα ανούσια, θα πρέπει όμως τώρα να το αντιμετωπίσει οριστικά ώστε στο μέλλον να μην έχει πάλι να ασχοληθεί τέτοια θέματα. Αν ήθελε προβολή ο κ. Σκόρδας το πέτυχε ενώ αν θέλει να πάρει στα χέρια του καταλόγους και άλλα έγγραφα της Λέσχης, είναι στο χέρι του δικαστηρίου και δεν νομίζω να το πετύχει, ο κόσμος πάντως πιστεύω ότι γνωρίζει ακριβώς τι συμβαίνει με αυτή την ιστορία.Νομικά έχει να κάνει με την λειτουργία της Λέσχης και αν γίνει δεκτή η αγωγή από το δικαστήριο, θα πρέπει να ακυρωθούν τα πάντα που ακολούθησαν την γενική συνέλευση της 22ης Μαϊου. Το βάρος της απόδειξης πάντως πέφτει πλέον στον κ. Σκόρδα και στον κ. Ξανθόπουλο και δεν νομίζω ότι θα μπορέσουν να αποδείξουν τίποτε τελικά, γιατί δεν υπάρχει κάτι μεμπτό. Αφού λοιπόν δεν το καταφέρουν τότε θα αλλάξουν τα πράγματα για τον κ. Σκόρδα»
Για το αν υπάρξει εμπλοκή της ΠΑΕ ή και κάποιως φυσικών προσώπων ενάντια στον κ. Σκόρδα και τον κ. Ξανθόπουλο :
«Νομικά δεν έχει εμπλοκή η ΠΑΕ αλλά ηθικά όλη αυτή η ιστορία αγγίζει όλο τον σύλλογο. Θεωρώ λοιπόν ότι κάποια στιγμή σύντομα θα έχουμε και μια παρέμβαση της ΠΑΕ, με ανακοίνωση ή κάτι άλλο. Όσο για τα φυσικά πρόσωπα, με τον τρόπο που είναι γραμμένη η αγωγή μπορεί κάθε φυσικό πρόσωπο που αναφέρεται σε αυτή να στραφεί εναντίον τους. Υπάρχουν πολλές προσβλητικές αναφορές στα πρόσωπα που απαρτίζουν τους θεσμούς της Λέσχης»
Κλείνοντας, ο κ. Γιαννόπουλος τόνισε τα εξής :
«Με όσα έχουμε βιώσει όλοι μας στην Λέσχη και όχι μόνο, όλα τα προηγούμενα χρόνια, έχουμε μάθει να λειτουργούμε με ηρεμία και όχι με πανικό. Η απάντηση στην αγωγή θα δοθεί με τον τρόπο που πρέπει και οφείλω να πω ότι ο καθένας είναι υπόλογος των λόγων και των πράξεων του και η ιστορία θα τον κρίνει στην συνέχεια. Ο κόσμος θεωρώ ότι γνωρίζει πως και γιατί έγινε η αγωγή,μας έκανε όλους εντύπωση ότι μόλις χθες κατατέθηκε η αγωγή, ακριβώς μετά την πρώτη νίκη της ομάδας μας στο πρωτάθλημα»

 

 

To Top