Η Μίλαν θέλει να αποκτήσει με αγορά τον Κάλουμ Γουίλσον

Η Ατλέτικο Μαδρίτης έκανε την κίνησή της για τον Κάλουμ Γουίλσον, ώστε να τον πάρει με τη μορφή δανεισμού από την Νιούκαστλ σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο, αλλά απέτυχε, με την αγγλική ομάδα να διαμηνύει πως ο παίκτης δεν θα αποχωρήσει.

Η παραπάνω άρνηση δεν ήταν πάντως αρκετή για να αποθαρρύνει την Μίλαν, με την “Daily Mail” να αποκαλύπτει πως η ομάδα του Στέφανο Πιόλι όχι μόνο έβαλε στο στόχαστρό της τον 31χρονο Άγγλο επιθετικό αλλά θα προσπαθήσει μέσα στο μήνα να τον εντάξει άμεσα στο δυναμικό της μέσω αγοράς.

Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει πως ο παίκτης είναι ανοιχτός στη μετακίνησή του στο “Σαν Σίρο” σε περίπτωση που τα βρουν οι δύο σύλλογοι στο οικονομικό, με την Νιούκαστλ από την πλευρά της να έχει έτοιμη μία λίστα υποψηφίων διαδόχων του στο ενδεχόμενο που τον χάσει και μέσα σε αυτή να συμπεριλαμβάνεται ο Μπέντζαμιν Σέσκο της Λειψίας.

Σημειώνεται πως ο Κάλουμ Γουίλσον είχε υπογράψει το καλοκαίρι του 2020 τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας ως απόκτημα από την Μπόρνμουθ, με τον Άγγλο επιθετικό να έχει να επιδείξει στα 3,5 χρόνια παρουσίας του στο “Σεντ Τζέιμς Παρκ” 46 γκολ σε 102 συμμετοχές του.

To Top