Η Μακάμπι… ανακοίνωσε τη μετάβασή της στη Θεσσαλονίκη και το φιλικό με τον Άρη

Η Μακάμπι Χάιφα… ανακοίνωσε τη μετάβασή της στη Θεσσαλονίκη και το φιλικό με τον Άρη.

Όπως αναφέρει στο επίσημο σάιτ της η ομάδα του Ισραήλ:

Προς το τέλος της εβδομάδας η ομάδα θα πετάξει για Θεσσαλονίκη και θα πραγματοποιήσει εκεί πενταήμερη παραμονή. Η διακοπή του Μουντιάλ είναι σε πλήρη εξέλιξη και η ομάδα αρχίζει να προετοιμάζεται για την επιστροφή στους αγώνες.

Να υπενθυμίσουμε ότι μετά το παιχνίδι με τη Χάποελ Τελ Αβίβ, οι παίκτες πήγαν σε άδεια, εκτός από τους παίκτες της Εθνικής Ισραήλ. Την ερχόμενη Δευτέρα (28/11) η ομάδα θα επιστρέψει στις κανονικές προπονήσεις (εκτός από τους διεθνείς που θα ενταχθούν την Τετάρτη).

Την Πέμπτη η ομάδα θα πετάξει για πενθήμερο προπονητικό καμπ στη Θεσσαλονίκη. Το καμπ θα γίνει σε συνεργασία με τον Άρη Θεσσαλονίκης που θα φιλοξενήσει την ομάδα στο προπονητικό τους συγκρότημα.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής θα πραγματοποιηθούν δυο φιλικά παιχνίδια. Ο πρώτος αγώνας θα είναι με τη Βέροια από το δεύτερο ελληνικό πρωτάθλημα (18:30).

Το δεύτερο παιχνίδι θα είναι κόντρα στον Άρη Θεσσαλονίκης στο γήπεδο του, την Κυριακή (12/4, 17:00 -σ.σ. προφανώς οι Ισραηλινοί δεν είναι ενήμεροι για τη σέντρα του αγώνα αυτού η οποία θα γίνει στις 18:30).

Τη Δευτέρα 5/12 η ομάδα θα επιστρέψει στο Ισραήλ”.

To Top