ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Η μεγάλη δικαίωση της ΚΑΕ Άρης και το τέλος ενός… εφιάλτη που δίνουν δύναμη!

Απόλυτη ικανοποίηση, ανακούφιση, περισσότερη δύναμη για την συνέχεια της προσπάθειας. Μέσα από αυτές τις λέξεις μπορεί να γίνει η καταγραφή της “επόμενης μέρας” για την τεράστια νίκη που πέτυχε το νομικό επιτελείο του Άρη καθώς η ομάδα δεν θα τιμωρηθεί με αφαίρεση βαθμών!

Όπως είναι γνωστό από χθες, ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ απήλλαξε τον Άρη για την υπόθεση της μη χορήγησης πιστοποιητικού από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, η οποία ταλαιπωρούσε την ομάδα από τις 2 Αυγούστου του 2021 και έμοιαζε με εφιάλτη!

Ήταν ένας πραγματικός εφιάλτης για την ΚΑΕ, τη στιγμή που πάνω από τα κεφάλια της ομάδας αιωρούνταν η πιθανότητα τιμωρίας από -3 ως -5 βαθμών! Αντιλαμβάνεται ο καθένας ότι εφόσον είχε επιβληθεί ποινή ο Άρης θα είχε πρόβλημα ουσιαστικής επιβίωσης, άσχετα βέβαια, αν στην πορεία η αγωνιστική πορεία της ομάδας ήταν τέτοια που έφερε νίκες και ανάσες, με ένα πολύ χαμηλό μπάτζετ.

Η εκδίκαση έγινε την περασμένη Παρασκευή και το «παρών» έδωσαν οι νομικοί σύμβουλοι του Άρη, Χρήστος Γρόλλιος και Γιώργος Γιαννόπουλος. Οι δυο νομικοί σήκωσαν το μεγάλο βάρος της προσπάθειας αυτής. Να θυμίσουμε πως η ομάδα είχε προσφύγει δις στο Διοικητικό Εφετείο ενώ η υπόθεση είχε λάβει αναβολή ισάριθμες φορές, μέχρι και την 1η Απρίλη.

Δεν είναι τυχαίο ότι οι άνθρωποι του Άρη χρειάστηκε πάνω από δέκα φορές να μεταβούν στην Αθήνα είτε για τον αθλητικό δικαστή, είτε για την ΕΕΑ, είτε για την εκδίκαση των αιτήσεων ανάκλησης. Με απλά λόγια ένας Γολγοθάς, ο οποίος τελικά στις 6 Απριλίου είχε το αίσιο τέλος!

Να υπενθυμίσουμε ότι λίγες μέρες πριν η ΚΑΕ Άρης απαλλάχθηκε από τον Αθλητικό Δικαστή και για την υπόθεση του Βλάντιμιρ Ντραγκίτσεβιτς. Το νομικό επιτελείο της ΚΑΕ παρουσίασε τα έγγραφα για τη συμφωνία που υπάρχει με τον Μαυροβούνιο σέντερ, η οποία αναφέρει ότι σε περίπτωση που ο Άρης δεν λάμβανε τα χρήματα από την εκκαθάριση του Στοιχήματος (όπως κι έγινε), ο αθλητής θα πάρει ολόκληρο το ποσό της οφειλής μετά το τέλος της σεζόν.

To Top