ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η (μεγάλη) επένδυση στον Μαντσίνι και η αναμονή…

Το περασμένο καλοκαίρι ο Άρης επιχείρησε την δική του οικονομική υπέρβαση για να φέρει στην Θεσσαλονίκη τον Ντάνιελ Μαντσίνι.

Σύμφωνα με τα όσα είχαν προκύψει από το ρεπορτάζ της ομάδας πέρσι το καλοκαίρι οι “κιτρινόμαυροι” έβαλαν… βαθιά το χέρι στην τσέπη, δίνοντας σχεδόν 500.000 ευρώ στην Μπορντό για να αποκτήσουν τα δικαιώματα του 22χρονου μεσοεπιθετικού, αφήνοντας κι ένα ποσοστό μεταπώλησης στο 25%.

Μάλιστα στον ίδιο τον ποδοσφαιριστή δόθηκε τριετές συμβόλαιο με συνολικές οικονομικές αποδοχές κοντά στο 1.000.000 ευρώ. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αποτελεί ξεκάθαρα την μεγαλύτερη επένδυση του Άρη των τελευταίων ετών.

Στον πρώτο χρόνο της παρουσίας του στην Θεσσαλονίκη, ο Αργεντινός δεν έχει δικαιώσει τις μεγάλες είναι η αλήθεια προσδοκίες που αναπτύχθηκαν γύρω από το όνομά του.

Δυσκολεύτηκε αρκετά στο να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα της καριέρας του, παρότι ήρθε σε ένα περιβάλλον με πολλούς λάτιν ποδοσφαιριστές. Για αρκετούς ενδεχομένως να ευθύνεται και το γεγονός πως δεν παίζει στην φυσική του θέση, δηλαδή ως εσωτερικός μέσος και παίζει πιο μπροστά ως εξτρέμ. Κάτι που δεν βρίσκει σύμφωνο τον Μίχαελ Ένινγκ, που έχει επισημάνει πως ο Ντάνιελ Μαντσίνι μπορεί με χαρακτηριστική άνεση να παίξει σε κάθε θέση πίσω από τον επιθετικό…

Σε 17 επίσημα ματς με τα “κιτρινόμαυρα”, εκ των οποίων τα 15 στο Πρωτάθλημα, δεν έχει σκοράρει, ενώ έχει δώσει μόλις μία ασίστ.

Το σίγουρο είναι πως στον Άρη περιμένουν πολλά περισσότερα από τον Αργεντινό στα δυο χρόνια του συμβολαίου του που απομένουν. Εξακολουθούν να τον πιστεύουν και θα του δώσουν ξανά τις ευκαιρίες που θέλει με την ελπίδα πως έστω και με μία καθυστέρηση θα δικαιωθούν για την περσινή τους επένδυση…

 

 

To Top