ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η μεγαλύτερη οπαδική εκδρομή στην Ελλάδα! Οι οπαδοί του Άρη έκαναν Χαριλάου το ΟΑΚΑ (video)

Ήταν 24 Απριλίου του 2020 όταν 33.000 οπαδοί του Άρη έδιναν βροντερό «παρών» στο ΟΑΚΑ, στη μεγαλύτερη οπαδική μετακίνηση που καταγράφηκε στην Ελλάδα.

Ήταν ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ Άρη και Παναθηναϊκού στο οποίο οι κιτρινόμαυροι οπαδοί πρόσφεραν μια ανεπανάληπτη και αλησμόνητη εικόνα. Χωρίς, δυστυχώς για εκείνους, στο τέλος να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του τροπαίου.

«Άρης, πιθανώς οι καλύτεροι οπαδοί στον κόσμο» ανέφερε ένα αφιέρωμα ξένης ιστοσελίδας σχετικά με την κάθοδο των πάνω από 33.000 οπαδών της ομάδας της Θεσσαλονίκης στην πρωτεύουσα για το μεγάλο ματς.

Η συγκεκριμένη αναμέτρηση είχε κριθεί από το γκολ του Σεμπαστιάν Λέτο, με τον Παναθηναϊκό να κατακτά το Κύπελλο Ελλάδας και τους φίλους του Άρη να φεύγουν στεναχωρημένοι παρά τη σπουδαία οπαδική παράσταση, που έδωσαν.

Σε εκείνο το ματς αγωνίστηκαν οι εξής:

Παναθηναϊκός (Νίκος Νιόπλιας): Τζόρβας, Καντέ, Κατσουράνης, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Σιμάο, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Νίνης (65′ Μαρίνος), Σαλπιγγίδης (62′ Καραγκούνης), Λέτο (79′ Χριστοδουλόπουλος), Σισέ.

Άρης (Έκτορ Ραούλ Κούπερ): Σηφάκης, Γκιάρο, Νασούτι, Νέτο, Βανγκέλι, Μεριέμ (66′ Χαβίτο), Ναφτί (74′ Φερνάντες), Πρίττας, Κάλβο (83′ Αντού), Κάμπορα, Κόκε.

To Top