ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Η μεταγραφή Κλαβέρ στη Μπαρτσελόνα αποδεικνύει τον υποβαθμισμένο ρόλο του Βεζένκοφ

Η απόκτηση του Βίκτορ Κλαβέρ από την Μπαρτσελόνα επιβεβαιώνει ουσιαστικά την εκτίμηση ότι ο ρόλος του Σάσα Βεζένκοφ θα είναι φέτος υποβαθμισμένος στους μπλαουγκράνα. Αυτό είναι ίσως το πιο σοβαρό στοιχείο που μπορεί να κάνει τον Έλληνα (πλέον) φόργουορντ διαθέσιμο για τον Άρη με την μορφή δανεισμού.

Η παρουσία του Κλαβέρ στην Μπαρτσελόνα κάνει τον Βεζένκοφ ουσιαστικά τρίτο φόργουορντ, καθώς υπάρχει και ο Ντόελμαν. Το PRESSARIS σας είχε ενημερώσει από τις 26 Ιουνίου ότι ο Βεζένκοφ είναι πιθανό να δοθεί δανεικός και ο Άρης θα τον ήθελε πίσω, όπως για το ότι ο ρόλος του θα είναι υποβαθμισμένος σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά και πως εκεί ουσιαστικά ποντάρει ο Άρης, όμως το θέμα θα πρέπει να το ανακινήσει μόνο ο παίκτης.

Ο Βεζένκοφ αναμένεται να έχει μέσα στις επόμενες ημέρες επαφή με τους μπλαουγκράνα και να μάθει επισήμως τι ακριβώς συμβαίνει. Το αν θέλει να δοθεί ή όχι δανεικός ή να παραμείνει στο ρόστερ της Μπάρτσα ως 12ος ή 13ος παίκτης είναι κάτι που αφορά τον ίδιο και την απόφαση θα πάρει ο ίδιος. Ο Άρης δεν μπορεί παρά να περιμένει…

To Top