ΜΠΑΣΚΕΤ

Η μικρή συνεισφορά Καρ – Ντε Σόουζα και η πίστη για αγωνιστική βελτίωση

Ο Άρης πήρε ελάχιστα χθες από δύο παίκτες, που αποκτήθηκαν για να είναι εκ των ηγετών της ομάδας. Ο Μάρκους Καρ και ο Σίλβιο Ντε Σόουζα ήταν εκτός πνεύματος αγώνα, συνεισφέροντας μαζί μόλις 6 πόντους. 

Ειδικά ο Καναδός γκαρντ, ο οποίος φορτώθηκε με φάουλ δεν μπόρεσε να μπει στο κλίμα του παιχνιδιού. Η άμυνα της Γκραν Κανάρια τον “διάβασε” πολύ καλά και κατάφερε να τον εξουδετερώσει. 

Ο Καρ αγωνίζεται για πρώτη φορά στην καριέρα του, σε επαγγελματικό επίπεδο και το κυριότερο μακριά από την πατρίδα του και απέναντί του είχε χθες αντιπάλους πολύ έμπειρους και με μεγάλη ποιότητα. 

Είναι σίγουρο ότι το παιχνίδι με τους κατόχους του Eurocup αποτέλεσε ένα πολύ καλό “μάθημα” για τον 24χρονο παίκτη, τον οποίο δικαιολόγησε και υπερασπίστηκε ο Γιάννης Καστρίτης, εκφράζοντας τη σιγουριά ότι, μέσα από την ομαδική βελτίωση, θα παρουσιαστεί κι εκείνος καλύτερος.

Όσο για τον Ντε Σόουζα, οι απαιτήσεις είναι σίγουρα μεγαλύτερες, καθώς αποτελεί τον βασικό σέντερ της ομάδας, αλλά και γι’ αυτόν υπάρχει το ελαφρυντικό ότι ενσωματώθηκε καθυστερημένα στην ομάδα (λόγω της παρουσίας του στο Μουντομπάσκετ), η οποία μετρά 10 καινούργια πρόσωπα και δεν έχει καταφέρει ακόμη, λόγω απουσιών και προβλημάτων τραυματισμού να προπονηθεί όλη μαζί. 

To Top