ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Μικτή…«Νίκος Γκάλης» εκπροσωπεί την Ελλάδα στην Ευρώπη

Πριν το Προολυμπιακό τουρνουά μια άλλη… Εθνική Ελλάδος θα μας εκπροσωπήσει σε Ευρωπαϊκό Τουρνουά που θα γίνει στο Νόβι Σαντ της Σερβίας. Ο λόγος για την Μικτή ΕΚΑ «Νίκος Γκάλης» +35 ετών!

Λίγοι το γνωρίζουν, αλλά κάθε χρόνο διοργανώνεται με απόλυτη επιτυχία και περίπου συμμετοχή 100 ομάδων (εταιρειών και Οργανισμών) το «Εργασιακό Πρωτάθλημα Νίκος Γκάλης – ΕΚΑ».

Η εν λόγω διοργάνωση πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά το 1986 και το 2008 η Επιτροπή Διοργάνωσης του Πρωταθλήματος, σε ειδική εκδήλωση, τίμησε τον κορυφαίο Έλληνα μπασκετμπολίστα Νίκο Γκάλη, δίνοντας το όνομά του στην επωνυμία του Πρωταθλήματος.

Το 9ο FIMBA (FIMBA EUROPEAN MAXIBASKETBALL CHAMPIONSHIP) διεξάγεται φέτος στη Σερβία και στην κατηγορία των +35 υπάρχουν έξι ομάδες. Η Εσθονία, η Ρωσία, η Ελλάδα, η Σλοβενία, η Σερβία Α και η Σερβία Β.

Η γαλανόλευκη έπεσε στον δύσκολο όμιλο με τους Σέρβους Α και τους Ρώσους. Το πρώτο ματς είναι την Κυριακή (26/6) με τη Σερβία στις 15:00 (ώρα Ελλάδας) και η δεύτερη αναμέτρηση είναι με την Ρωσία την Δευτέρα (27/6) στις 16:45 (ώρα Ελλάδας). Το αξιοσημείωτο είναι πως η διοργάνωση προσφέρει όλα τα παιχνίδια σε live streaming…

Την Μικτή ΕΚΑ «Νίκος Γκάλης» +35 ετών εκπροσωπούν οι: Λάζαρος Πάντζος, Αλέξανδρος Τσακιρίδης, Ρέντζος, Φώτης Μαρκόπουλος, Γιάννης Ελευθερίου, Πέτρος Φούκος, Νίκος Ανδριόπουλος, Ιερεμίας Αδαμόπουλος, Νίκος Χούστης, Πέτρος Κελέσης, Ευάγγελος Τσιστράκης και προπονητής είναι ο Μάριος Χαλκιαδάκης.

Επίσης, ελληνική εκπροσώπηση υπάρχει και στις κατηγορίες +45, +55 (δύο ομάδες), +60!

Πηγή: sdna.gr

To Top