ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Η μισή ομάδα του Άρη ήταν στο… πλάνο του Καστρίτη το καλοκαίρι!

Ο Γιάννης Καστρίτης θεωρεί πως το υλικό του Άρη είναι πάρα πολύ καλό και μπορεί να αποδώσει διαφορετικά και σαφώς καλύτερα μέσα στο γήπεδο. Αυτό δεν πηγάζει μόνο από το ότι πέρσι συνεργάστηκε με τους δύο σέντερ του Άρη…

Ο Γκάρι ΜακΓκι και ο Μάικαλ Κάιζερ ήταν παίκτες του Καστρίτη πέρσι στη Κύμη, σαφώς και ο 36χρονος τεχνικός τους γνωρίζει πολύ καλά, όμως έχει πολύ καλή άποψη και για το υπόλοιπο ρόστερ, διότι τουλάχιστον τρεις παίκτες τους είχε κάνει πρόταση το καλοκαίρι για να παίξουν για την ομάδα της Εύβοιας.

Ο Γκάρι Μπελ δέχθηκε επίσημη πρόταση από την Κύμη, αλλά προτίμησε τον Άρη, όπως το ίδιο συνέβη και με τον Λάκι Τζόουνς, που επίσης προτίμησε τους κίτρινους. Πρόταση δέχθηκε και ο Διαμαντής Σλαφτσάκης για να έχει ρόλο στην Κύμη, όμως κατέληξε στον Άρη αποδεχόμενος την προσφορά των κίτρινων.

Επί της ουσίας τουλάχιστον έξι παίκτες από το ρόστερ του Άρη ήταν στο μυαλό του Καστρίτη για την Κύμη, διότι είναι προφανές ότι και τον Μποχωρίδη θα ήθελε στην ομάδα του, αλλά δεν θα μπορούσε να τον αποκτήσει, όπως το ίδιο ισχύει και για τους ΜακΓκι και Κάιζερ που η πρώην ομάδα του δεν είχε δυνατότητα να ανανεώσει.

To Top