Η μοιρασιά των γηπέδων συνεχίζεται – Κλειστό 3.000 θέσεων στον Παναθηναϊκό

Κλειστό γήπεδο 3.000 θέσεων φτιάχνεται για τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό στον Βοτανικό, με την εταιρία “ΔΕΚΑΘΛΟΝ” να παραδίδει την τελική μελέτη και τις μακέτες στις εμπλεκόμενες πλευρές.

Την ερχόμενη εβδομάδα η εταιρεία του Πέτρου Συναδινού θα παραδώσει στην ΑΕΠ Ελαιώνα, στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό και στον Δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη την τελική μελέτη μαζί με τις μακέτες για τις εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη ΠΑΟ στον Βοτανικό. Αυτή η μελέτη θα αφορά κλειστό 3.000 θέσεων όπως ζήτησε ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός ώστε να μπορούν να διεξάγονται εκεί και διεθνείς αγώνες βόλεϊ του υψηλότερου επιπέδου, αλλά και διεθνείς αγώνες μπάσκετ για το τμήμα των γυναικών!

Όλα γίνονται σύμφωνα με το Προεδρικό Διάταγμα της Διπλής Ανάπλασης. Καθώς και όσα έχουν να κάνουν με την κυκλοφοριακή μελέτη.

Από εκεί και πέρα συζητούνται ανάμεσα στις δύο πλευρές κάποιες λεπτομέρειες που αφορούν αίθουσες για τα άλλα σπορ τα οποία θα φιλοξενηθούν.

Έπειτα θα ακολουθήσουν οι διμερείς συμβάσεις μέχρι την Γενική Συνέλευση του Παναθηναϊκού που είναι προγραμματισμένη στα μέσα Ιουνίου.

To Top