Η Μονακό πληρώνει το buy out του Ρόλαντς Σμιτς και τον αρπάζει από τη Ζάλγκιρις

Στην pole position για τη μεταγραφή του Ρόλαντς Σμιτς βρίσκεται η Μονακό, σύμφωνα με τον Ισπανό δημοσιογράφο Τσέμα Ντε Λούκας, πληρώνοντας τη ρήτρα αποδέσμευσης που υπάρχει στο συμβόλαιό του με τη Ζάλγκιρις.

Έτοιμος να γίνει κάτοικος Μόντε Κάρλο είναι ο Ρόλαντς Σμιτς, με τη Μονακό να βρίσκεται κοντά στη μεταγραφή του Λετονού φόργουορντ, όπως σημειώνει ο Ισπανός δημοσιογράφος Τσέμα Ντε Λούκας με ανάρτησή του στο twitter.

Μάλιστα, οι Μονεγάσκοι είναι διατεθειμένοι να καλύψουν τη ρήτρα αποδέσμευσης που υπάρχει στο συμβόλαιο του Σμιτς με τη Ζάλγκιρις, για να τον φέρουν στη “Salle Gaston Medecin”, προλαβαίνοντας τη Βαλένθια στην “κούρσα” για την υπογραφή του.

“Ο Ρόλαντς Σμιτς δεν θα παίξει στη Βαλένθια. Η Μονακό έχει την pole position για να τον υπογράψει, πληρώνοντας τη ρήτρα αποδέσμευσης της Ζάλγκιρις”, αναφέρει ο Ντε Λούκας στην ανάρτησή του.

Η Ζάλγκιρις πάλεψε μέχρι το τέλος για να προκριθεί στο play-in της EuroLeague, ωστόσο ήταν η ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς εκείνη που της “γκρέμισε” τις ελπίδες για μια θέση στην post season, με την νίκη στο μεταξύ τους παιχνίδι μία αγωνιστική πριν από το τέλος της regular season.

Ο Ρόλανς Σμιτς αγωνίστηκε μόλις οκτώ λεπτά σε αυτή την κρίσιμη αναμέτρηση, αλλά είναι ανάμεσα στους διακριθέντες της φετινής σεζόν για τη Ζάλγκιρις με 10.5 πόντους, 4.3 ριμπάουντ και 1.2 ασίστ ανά 22’56” μέσο όρο σε 24 ματς.

 

 

To Top