ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η… μοναξιά του Ντουκουρέ, η ενίσχυση στο κέντρο και το προσωπικό του στοίχημα

Ο Σέικ Ντουκουρέ μίλησε πρόσφατα εφ’ όλης της ύλης στο Onze Mondial, ένα από τα κορυφαία μέσα ενημέρωσης στην Γαλλία και στην Ευρώπη, στέλνοντας αρκετά μηνύματα, την ώρα που ο Άρης αναζητεί την ενίσχυση στο κέντρο και με δεδομένη την αποχώρηση του Σάσα, την εκτός απροόπτου του Εντιαγέ και την αμφίβολη παραμονή του Ματίγια, ο μέσος από την Ακτή Ελεφαντοστού είναι σημείο αναφοράς.

Ο Ντουκουρέ κατάφερε να φωνάξει παρών από τις 26 Φεβρουαρίου και μετά, που άρχισε να γράφει αγωνιστικά χιλιόμετρα με τους κιτρινόμαυρους από το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, εκτός έδρας, ενώ ξεχωριστή στιγμή αποτέλεσε το γκολ της νίκης επί του ΠΑΟΚ, στο πρώτο ματς που ξεκίνησε βασικός.

Συνολικά, την περασμένη σεζόν ο Ντουκουρέ με τη φανέλα του Άρη αγωνίστηκε σε δέκα παιχνίδια και πέτυχε 1 γκολ, σε 605′ λεπτά συμμετοχής.

“Ήταν καλή η σεζόν. Όταν έφτασα, οι ευρωπαϊκές θέσεις απείχαν πολύ από το να τις κερδίσουμε. Δείξαμε πραγματικά χαρακτήρα, ειδικά στην αρχή των πλέι οφ. Έχουμε κατακτήσει μεγάλες νίκες απέναντι σε μεγάλους συλλόγους. Τα αποτελέσματα είναι θετικά ακόμα κι αν μπορούσαμε να είχαμε πάει καλύτερα σε κάποια ματς. Νομίζω ότι μπορούσαμε να τερματίσουμε ψηλότερα γιατί έχουμε πολύ καλούς παίκτες. Την επόμενη σεζόν θα πρέπει να δούμε πώς θα προσεγγίσουμε το πρωτάθλημα, ποιοι θα είναι οι στόχοι του συλλόγου. Νομίζω ότι θα είναι το ίδιο αν και πιστεύω ότι μπορούμε να στοχεύσουμε ακόμα πιο ψηλά” σχολίαζε ο ίδιος χαρακτηριστικά στo onze.

Είναι γεγονός ότι ο Άρης καλείται να ενισχύσει το κέντρο του με… αφίξεις που θα καλύψουν τα κενά έμπειρων παικτών, όπως ο Σάσα και προφανώς ο Εντιαγέ, με τον Ντουκουρέ να θέλει να κερδίσει ένα προσωπικό του στοίχημα. Μέσα από τον Άρη να φωνάξει δυναμικά παρών στο χώρο του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, να κερδίσει τη θέση του στην Εθνική και πάλι και φυσικά να αφήσει πίσω του τους δυο σοβαρούς τραυματισμούς που είχε και τον “φρέναραν”.

 

To Top