Η Μπάγερν επιβλητική επικράτησε 4-0 της Ντόρτμουντ

Η Μπάγερν έκανε ό,τι ήθελε την Ντόρτμουντ στο Μόναχο και την διέλυσε με 4-0. Συγκλονιστικός ο Λεβαντόφσκι που πλέον κάθε φορά που αγγίζει την μπάλα σκοράρει. Ο Πολωνός έχει τινάξει τα δίχτυα σε όλα τα ματς πρωταθλήματος.

Απόλυτος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης δεν θα μπορούσε να είναι άλλος εκτός από τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Ο Πολωνός είναι που είναι σε σούπερ κατάσταση φέτος, συνέχισε δυναμικά την παράδοσή του απέναντί στην πρώην ομάδα του. Ποια είναι αυτή; Όπου την πετυχαίνει να την πληγώνει. Με τα δύο του γκολ κόντρα στην Μπορούσια ο Ρόμπερτ έφτασε τα 16 σε 11 αναμετρήσεις απέναντί τους. Επίσης, σε 11 ματς πρωταθλήματος εφέτος ο Πολωνός εκτελεστής μετράει 16 τέρματα. Κι αν θέλετε όλη τη σούμα, ο τρομερός “Λέβα” έχει 23 γκολ σε 18 ματς. Φοβερά νούμερα. Τα γκολ του κόντρα στην Ντόρτμουντ στο σαββατιάτικο ματς τα πέτυχε στο 17′ (1-0) και το 76′ (3-0)

Το φοβερό στατιστικό της αναμέτρησης, εκτός από τα κατορθώματα του “Λέβα”, ήταν ότι η Ντόρτμουντ απέναντι στην πειραματική άμυνα της αντιπάλου της μπόρεσε να βγάλει μόλις μία τελική και αυτή στο 69ο λεπτό. Από εκεί και πέρα τίποτα!

Όσον αφορά στα υπόλοιπα γκολ της Μπάγερν, αυτά προήλθαν από τους Γκνάμπρι και Χούμελς με αυτογκόλ. Το 2-0 έγινε στο 47′ και το 4-0 στο 80′ χάρη σε εξαιρετική ενέργεια του Πέρισιτς που ο στόπερ και αρχηγός των φιλοξενούμενων δεν κατάφερε να σταματήσει και έκανε λάθος.

To Top