Η Μπάγερν λύγισε την Βέρντερ, στο +4 από την Ντόρτμουντ

Η Βέρντερ αποδείχτηκε σκληρό καρύδι για την Μπάγερν, όμως η πρωταθλήτρια Γερμανίας έκαμψε με 1-0 την αντίστασή της με γκολ του Σούλε στο 75′ και ξέφυγε τέσσερις πόντους από την Ντόρτμουντ.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Aπό την μία πλευρά η Μπάγερν Μονάχου που προερχόταν από 15 νίκες στα τελευταία 17 ματς πρωταθλήματος και 27 γκολ ενεργητικό στις έξι προηγούμενες αγωνιστικές και από την άλλη η Βέρντερ Βρέμης, αήττητη για 14 επίσημα παιχνίδια και μοναδική αήττητη γερμανική ομάδα μέσα στο 2019.

Το αποτέλεσμα της μεταξύ τους μονομαχίας το απόγευμα του Σαββάτου ήταν να λάβει χώρα μία σκληρή μάχη, με τους “πράσινους” της Βρέμης (στον πάγκο ο Στέφανος Καπίνο) να προβάλλουν σθεναρή αντίσταση απέναντι στους Βαυαρούς και να λυγίζουν λίγο πριν το φινάλε.

Το πρώτο μέρος δεν είχε γκολ παρά τις ευκαιρίες που είχαν οι γηπεδούχοι, όμως στο 58′ ήρθε η αποβολή του Βελίκοβις για την Βέρντερ και αναγκάστηκε να κλειστεί, με την Μπάγερν να πιέζει και να βλέπει την υπεροχή της να καρποφορεί στο 75′.

Ο Τιάγκο Αλκάνταρα έβγαλε την ασίστ και ο Σούλε έκανε το δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, με τον Παβλένκα να μην καταφέρνει να αποτρέψει το μοιραίο και το 1-0 να μένει ως το φινάλε.

Με το αποτέλεσμα αυτό, η Μπάγερν έφτασε στους 70 βαθμούς και είναι πλέον στο +4 από την Ντόρτμουντ τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε, με τους Βεστφαλούς να “καίγονται” για τη νίκη το απόγευμα της Κυριακής στην έδρα της Φράιμπουργκ για να επαναφέρουν τη διαφορά στον έναν πόντο.

Όσον αφορά στα άλλα ματς που έγιναν το απόγευμα του Σαββάτου, ξεχωρίζει φυσικά το 6-0 της Άουγκσμπουργκ του Κώστα Σταφυλίδη (αγωνίστηκε σε όλο το 90λεπτο) απέναντι στην Στουτγκάρδη του Τάσου Δώνη (πέρασε στον αγωνιστικό χώρο με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου), με την Άουγκσμπουργκ να πετυχαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Bundesliga έξι γκολ.

ΜΠΑΓΕΡΝ: Ούλριχ, Κίμιχ, Σούλε, Μπόατενγκ, Αλάμπα, Χάβι Μαρτίνεθ (59′ Γκορέτσκα), Γκνάμπρι (87′ Σάντσες), Μίλερ (70′ Ριμπερί), Τιάγκο, Κομάν, Λεβαντόβσκι

ΒΕΡΝΤΕΡ: Παβλένκα, Σελασιέ, Βελίκοβιτς, Μοϊσάντερ, Αουγκούστινσον, Μόβαλντ (60′ Λάνγκαμπ), Έγκεστεϊν, Σαχίν (81′ Πισάρο), Κλάασεν, Κρούζε, Ρατσίκα (73′ Οσάκο)

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 30ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Σάββατο 20 Απριλίου

Μάιντς – Φορτούνα Ντίσελντορφ 3-1 (1′ 87′ Ματέτα, 67′ Ονισίγουο / 19′ Λουκεεμπακιό)

Μπάγερ Λεβερκούζεν – Νυρεμβέργη 2-0 (61′ Αλάριο, 86′ Φόλαντ)

Άουγκσμπουργκ – Στουτγκάρδη 6-0 (11′ Κεντίρα, 18′ Χαν, 29′ 58′ Μαξ, 53′ 68′ Ρίχτερ)

Μπάγερν Μονάχου – Βέρντερ Βρέμης 1-0 (75′ Σούλε)

Σάλκε – Χόφενχαϊμ (21:30)

Κυριακή 21 Απριλίου

Φράιμπουργκ – Ντόρτμουντ (16:30)

Χέρτα – Αννόβερο (19:00)

Δευτέρα 22 Απριλίου

Βόλφσμπουργκ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης (21:30)

To Top