Η Μπάγερν τσεκάρει τον Εμιλιάνο Μαρτίνες για αντι-Νόιερ!

Η Μπάγερν Μονάχου βρίσκεται σε αναζήτηση τερματοφύλακα, μετά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη ο Μάνουελ Νόιερ, ο οποίος θα τον αφήσει εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν.

Το τελευταίο διάστημα, αρκετά είναι τα δημοσιεύματα που έχουν δει το «φως» της δημοσιότητας και συνδέουν τους Βαυαρούς με αρκετούς μεταγραφικούς στόχους για τη θέση των γκολπόστ, όπως για παράδειγμα οι Γιασίν Μπόνο και Γιαν Ζόμερ.

Mπορεί, για την Μπάγερν να αποτελεί προτεραιότητα η επιστροφή του Αλεξάντερ Νίμπελ, ο οποίος είναι δανεικός στη Μονακό, ωστόσο τις τελεταίες ώρες κυκλοφορούν σενάρια που θέλουν τους πρωταθλητές Γερμανίας να ενδιαφέρονται… ζεστά για τον Εμιλιάνο Μαρτίνες!

Μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την Αργεντινή, αλλά και το βραβείο του κορυφαίου τερματοφύλακα της διοργάνωσης, ο 30χρονος κίπερ της Άστον Βίλα έχει ανεβάσει… κατακόρυφα της μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Στα τρία χρόνια παρουσίας του στην Άστον Βίλα, ο Μαρτίνες μετράει 91 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2027.

To Top