ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

“Η Μπέτις αφήνει ελεύθερο τον Μορόν” (photo)

Ο Λόρεν Μορόν είναι ο Ισπανός φορ για τον οποίο έλεγε ο Ρόμπερτ Παλίκουτσα.

Ο 29χρονος επιθετικός είναι στην κορυφή της σχετικής λίστας, σε μία υπόθεση πάντως που δεν έχει «κλειδώσει» ακόμη, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα γίνει μέσα στις επόμενες ώρες.

Ο Μορόν από χθες βρίσκεται στη Γερμανία με την αποστολή της Μπέτις.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα elgoldigital υπάρχει σε εξέλιξη μία διαπραγμάτευση για να λύσει το συμβόλαιό του, κάτι που αν συμβεί, τότε ο Μορόν θα αποχωρήσει άμεσα από την προετοιμασία. Κάτι που αποτελεί επιθυμία και της Μπέτις, που σύμφωνα με τους Ισπανούς, δεν θα ζητήσει χρήματα για να τον αποδεσμεύσει.

Το σχετικό ρεπορτάζ αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Το περιβάλλον του Μορόν συμφωνεί στη λύση του συμβολαίου, αφού αυτό χρειάζεται ο παίκτης για να πάει στη νέα του ομάδα. Μετά την αποχώρηση από την Μπέτις, η μοίρα που περιμένει τον Λόρεν Μορόν βρίσκεται στην Ελλάδα. Όλα είναι έτοιμα για να πάει ο 29χρονος επιθετικός στον Αρη Θεσσαλονίκης.

Αν και ο Λόρεν Μορόν αποτιμάται στα 2 εκατομμύρια ευρώ και έχει μόνο ένα χρόνο από το συμβόλαιό του με την Μπέτις, η ελληνική ομάδα θέλει να τον υπογράψει με μηδενικό κόστος. Κι αυτό ακριβώς θα κάνουν από τα γραφεία των Verdiblancos, δίνοντας τέλος στην ιστορία μεταξύ του επιθετικού από την Μαρμπέγια και της ομάδας της Σεβίλλης».

To Top