Η Μπακού ανακοίνωσε τον Κόκε με τα… κιτρινόμαυρα!

Ο Σέρχιο Κόκε ανακοινώθηκε επισήμως από την Μπακού και θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της πρωτεύουσας του Αζερμπαϊτζάν! Πριν από λίγη ώρα η ομάδα ανήρτησε στο σάιτ της την συμφωνία με τον Ισπανό επιθετικό, που είχε αποκαλύψει πρώτο το PRESSARIS!

Ο Σέρχιο Κόκε οριστικά θα παίξει τον επόμενο χρόνο στην Μπακού… Η ομάδα στην οποία είχε βρει ποδοσφαιρική στέγη μετά τον Άρη και ο Ντεϊβίντας Τσεσνάουσκις ανακοίνωσε επίσημα τον Ισπανό επιθετικό και πλέον μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του με την φανέλα της FC Μπακού.

Η συμφωνία των δύο πλευρών είναι για έναν χρόνο, όμως υπάρχει όρος στο συμβόλαιο που του επιτρέπει να μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι.

Είναι χαρακτηριστικό, πάντως, ότι στο σάιτ της Μπακού φιλοξενείται στην είδησης της συνεργασίας φωτογραφία του Κόκε από πανηγυρισμό με τη φανέλα του Άρη, αν και από τότε που αποχώρησε από τους κίτρινους, ο Ισπανός έχει φορέσει τις φανέλες των Χιούστον Ντινάμο και Ράγιο Βαγεκάνο.

Λογικά, ο Κόκε θα πάρει τη φανέλα με το νούμερο “98”, όπως προανήγγειλε και ο ίδιος, προκειμένου να παραπέμψει συμβολικά στα 98 χρόνια της ιστορίας του Άρη!

To Top