Η Μπαρτσελόνα έφτιαξε… λίστα μεταγραφών χωρίς να έχει βρει ακόμα προπονητή

Η μεταγραφική wishlist των τεσσάρων παικτών της Μπαρτσελόνα για το επόμενο καλοκαίρι αποκαλύφθηκε και περιλαμβάνει ένα αστέρι της Premier League.

Οι Καταλανοί βρίσκονται ήδη σε αναζήτηση νέου προπονητή, καθώς ο θρυλος του συλλόγου, Τσάβι, έχει ήδη ανακοινώσει την πρόθεσή του να αποχωρήσει από τον σύλλογο στο τέλος της σεζόν.

Ο πρώην προπονητής της Μπάγερν Μονάχου και της Γερμανίας, Χάνσι Φλικ, είναι το φαβορί για να αναλάβει τον ρόλο, ενώ ο νυν προπονητής της Μπάγερν, Τόμας Τούχελ, μπορεί επίσης να είναι διαθέσιμος όταν αποχωρήσει από την Allianz Arena αυτό το καλοκαίρι.

Φυσικά, όλα θα φανούν κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου και με βάση το μπάτζετ που θα έχει ο νέος προπονητής για να βελτιώσει την αγωνιστική εικόνα της ομάδας, με την Μπάρτσα να θέλει απεγνωσμένα να διεκδικήσει ξανά τον τίτλο της La Liga. Τη δεδομένη στιγμή οι Καταλανοί βρίσκονται στη 2η θέση και στο -8 από την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης μετά το πέρασμα 29 αγωνιστικών.

Σύμφωνα με το ισπανικό Μέσο “SPORT”, η Μπάρτσα θα επικεντρωθεί στη βελτίωση του μεσοεπιθετικού της κομματιού το επόμενο καλοκαίρι, μετά την αποχώρηση του Σέρχιο Μπούσκετς και τη συνεχιζόμενη αποθεραπεία του Γκάβι από τον τραυματισμό του.

Υποστηρίζεται ότι βασικός στόχος της για τη θέση αυτή είναι ο αστέρας της Έβερτον, Αμαντού Ονανά, ο οποίος ξεχωρίζει με την εμφανίσεις του σε μια δύσκολη σεζόν εντός και εκτός γηπέδου για τους Toffees φέτος.

Το δημοσίευμα προσθέτει ότι ο Ονάνα εκτιμάται από την Μπαρτσελόνα λόγω της “σωματικής διάπλασης, της αυτοπεποίθησης και της εναέριας ικανότητάς του”, καθώς και της ικανότητάς του να σκοράρει γκολ μέσα στην αντίπαλη περιοχή.

Η Μπάρτσα έχει επίσης ανιχνεύσει εγχώρια ταλέντα και λέγεται ότι εξετάζει το ενδεχόμενο να κάνει επιδρομή στη δεύτερη θέση της Τζιρόνα για τον πρώην μέσο της Μάντσεστερ Σίτι, Αλέις Γκαρσία, ο οποίος έχει ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 15 εκατομμυρίων ευρώ.

Το τρίτο όνομα στη λίστα είναι ο μέσος της Φέγενορντ, Ματς Βίφερ. Η σύσταση του Ολλανδού διεθνή φέρεται να προέρχεται από τον πρώην αριστερό μπακ της Μπάρτσα, Τζιοβάνι φαν Μπρόνκχορστ, ο οποίος είχε αναλάβει τον παίκτη κατά τη διάρκεια της θητείας του στον ολλανδικό σύλλογο.

Και το τελευταίο όνομα στη λίστα είναι ο Γιόσουα Κίμιχ της Μπάγερν Μονάχου, με τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να αποχωρεί από την Allianz Arena να φουντώνουν.

Ο Κίμιχ συγκεντρώνει επίσης το ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Σίτι και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, και παρά το γεγονός ότι πρόκειται να μπει στους τελευταίους 12 μήνες του συμβολαίου του, πιστεύεται ότι η Μπάγερν θα ζητήσει τουλάχιστον 80 εκατομμύρια ευρώ για να τον πουλήσει αυτό το καλοκαίρι.

To Top