Η Μπαρτσελόνα έχει… σφυγμό (2-3) τη Βαλένθια με σούπερ Μέσι (video)

Ο Λιονέλ Μέσι με δύο γκολ οδήγησε την Μπαρτσελόνα στην νίκη επί της Βαλένθια με 3-2 μέσα στο Μεστάγια, δείχνοντας ότι έχει ακόμα… σφυγμό και πλέον βρίσκεται στο -2 από την 1η θέση.

Στο 50′ ο Γκαμπριέλ Παουλίστα παίρνοντας αμαρκάριστος κεφαλιά στο ύψος της μικρής περιοχής μετά από κόρνερ και σκοράροντας για πρώτη φορά στην καριέρα σε 14 ματς απέναντι στους Καταλανούς έκανε το 1-0 για τη Βαλένθια.

Η ανόητη κίνηση του Λάτο να βρει τη μπάλα με το χέρι μέσα στην περιοχή της Βαλένθια, έδωσε την ευκαιρία στην Μπαρτσελόνα να στήσει τη μπάλα στην άσπρη βούλα, με τον Μέσι να νικιέται αρχικά από τον Σίλεσεν που έπεσε σωστά στη δεξιά γωνία του αλλά να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα στην εξέλιξη της φάσης για το 1-1 στο 58′.

Πέντε λεπτά αργότερα μίλησε η κλάση των Καταλανών, με τον Ντε Γιονγκ να πιάνει καρφωτή κεφαλιά από εξαιρετική θέση μετά από σέντρα του Άλμπα από τα αριστερά και τον Σίλεσεν να αποκρούει αρχικά στη δεξιά γωνία του αλλά τον Γκριεζμάν να καιροφυλακτεί και με σουτ από τη μικρή περιοχή και να γράφει το 2-1 με το 5ο τέρμα του στα ισάριθμα τελευταία ματς με την Μπαρτσελόνα.

Στο 69′ ο Λιονέλ Μέσι με μια εκπληκτική εκτέλεση φάουλ που δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον Σίλεσεν έκανε το 3-1, ενώ το τελικό 3-2 έγραψε ο Σολέρ στο 83′ με ένα φανταστικό γκολ νικώντας με ασύλληπτο μακρινό σουτ τον Τερ Στέγκεν.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Σίλεσεν, Κορέια, Παουλίστα, Γκιγιαμόν (79′ Ολίβα), Λάτο (64′ Ντιακαμπί), Γκαγιά, Βας, Σολέρ, Ράτσιτς (79′ Γκαμεϊρό), Γκέδες, Γκόμες.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Αραούχο, Πικέ, Λανγκλέ, Μπουσκέτς, Ντεστ (75′ Ρομπέρτο), Ντε Γιονγκ, Πέδρι (75′ Μορίμπα), Άλμπα, Μέσι, Γκριεζμάν.

To Top