ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μοναδικό σκηνικό στο… miniclasico! Η Μπαρτσελόνα διδάσκει το fair play από την ομάδα των 11 ετών (video)

Η Μπαρτσελόνα κάλεσε μικρό ποδοσφαιριστή της να ζητήσει συγγνώμη από συμπαίκτες, προπονητή και τη Ρεάλ Μαδρίτης για το γεγονός ότι προσπάθησε να σκοράρει σε κενή εστία, ενώ οι αντίπαλοι πανηγύριζαν.

Tο unfair play που παρατηρήθηκε στο miniclásico της Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης στην ηλικιακή κατηγορία 11-12 ετών με νεαρό παίκτη των “μπλαουγκράνα” να προσπαθεί να σκοράρει σε κενή εστία (το γκολ δεν μέτρησε) φεύγοντας μόνος του από τη σέντρα του γηπέδου την ώρα που οι αντίπαλοι πανηγύριζαν γκολ που πέτυχαν στην άλλη γωνιά του γηπέδου αποκαταστάθηκε με… fair play.

Η Μπαρτσελόνα απαίτησε από τον 11χρονο να ζητήσει συγγνώμη από τους συμπαίκτες και τον προπονητή του, καθώς η ενέργεια αυτή δεν συμβαδίζει με τα ιδανικά του ποδοσφαίρου.

Μετανιωμένος, ο μικρός αφού άκουσε τους προπονητές του ζήτησε συγγνώμη από τους συνομήλικους αντιπάλους του, της Ρεάλ, καθώς κι από τον προπονητή των “μερένγκες”.

“Η αντιπαλότητα είναι μόνο μέσα στο γήπεδο. Έξω από αυτό υπάρχει η φιλία. Πάνω από τη φανέλα είναι οι άνθρωποι”, ήταν το μήνυμα που δημοσίευσε ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης σε κοινή φωτογραφία του με τον συνάδελφό του, της Μπαρτσελόνα, στα social media.

Όλα αυτά λίγες ημέρες πριν από το clásico (23/4, 21:45), από το αποτέλεσμα του οποίου θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό ο πρωταθλητής του ισπανικού πρωταθλήματος για την τρέχουσα σεζόν.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΜΑΧΗ ΦΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ MINICLASICO:

 

Πηγή: sport24.gr

To Top