Η Μπαρτσελόνα θέλει Κόκε!

Ο Κόκε είναι ο νέος μεγάλος μεταγραφικός στόχος της Μπαρτσελόνα. Όπως… συμφωνούν στα σημερινά τους φύλλα η καταλανική «Sport» και η μαδριλένικη «Marca», η διοίκηση της ομάδας της Βαρκελώνης έχει αποφασίσει να κινηθεί για τον ιθύνοντα νου της Ατλέτικο, καθώς στο πρόσωπό του βλέπει τον παίκτη που θα καλύψει το κενό που θα προκύψει όταν ο Τσάβι αποσυρθεί.

Οι «ροχιμπλάνκος» προνόησαν και τον Ιανουάριο έβαλαν ρήτρα 60 εκατ. ευρώ στο συμβόλαιο του Κόκε, που λήγει το 2018. Αυτό είναι και το ποσό που ζητούν για την πώλησή του, χωρίς να κάνουν… εκπτώσεις. Η Μπαρτσελόνα φέρεται να έχει ήδη χτυπήσει την πόρτα της Ατλέτικο για τον 22χρονο μέσο (που φέτος είχε 58 συμμετοχές και 7 γκολ) προσπαθώντας αρχικά να τον αποκτήσει με ένα μικρότερο της ρήτρας ποσό, ωστόσο εισέπραξε αρνητική απάντηση. Πάντως σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ η επιθυμία της «Μπάρτσα» να αποκτήσει τον συγκεκριμένο παίκτη είναι τόσο μεγάλη, που σκέφτεται ακόμη και να καλύψει όλη τη ρήτρα για να τον κάνει δικό της.

Η Μπαρτσελόνα θέλει να αποκτήσει δύο στόπερ (Μαρκίνιος και Μιράντα οι στόχοι) κι έναν σέντερ φορ περιοχής (ο Γιορέντε είναι στο προσκήνιο), πέρα από τον Κόκε, ενώ για να καλύψει ένα μέρος των ποσών που θα χρειαστεί να εκταμιεύσει, αναμένεται να προχωρήσει σε πωλήσεις πρωτοκλασάτων παικτών, όπως οι Ντάνιελ Άλβες, Αλέξις Σάντσες και Σεσκ Φάμπρεγκας.

Πηγή: www.sport-fm.gr

To Top