ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Η Μπαρτσελόνα και ο Βεζένκοφ κρίνουν τον δανεισμό του στον Άρη!

Ο Νάτσο Μαρτίν προορίζεται ως “μπακ απ” στην θέση “4”, εκεί όπου ο Άρης προσπαθεί να αποκτήσει τον Σάσα Βεζένκοφ δανεικό από την Μπαρτσελόνα. 

Οι Καταλανοί έχουν αποφασίσει να δώσουν τον παίκτη δανεικό, αλλά δεν επιθυμούν να καλύψουν όλο το συμβόλαιό του για να παίζει σε άλλη ομάδα. Ο Άρης είναι διατεθειμένος να δώσει ένα χρηματικό ποσό για να καλύψει μέρος του συμβολαίου του, όμως οι Καταλανοί δεν είναι πρόθυμοι να πληρώσουν το μεγαλύτερο μέρος του συμβολαίου του παίκτη και την εφορία και ο παίκτης να παίζει σε άλλη ομάδα.

Κάπου εκεί θα πρέπει να εμπλακεί και ο παίκτης, προκειμένου για να ρίξει τις απαιτήσεις του από το δεύτερο έτος του συμβολαίου του. Από τους κίτρινους δεν έχει διευκρινιστεί αν με την πιθανή απόκτηση Βεζένκοφ θα εξακολουθήσει να υφίσταται Μαρτίν, υπό την έννοια ότι είναι παίκτες με περίπου ίδια χαρακτηριστικά.

Πρέπει να σημειωθεί ότι η Μπαρτσελόνα έχει ήδη γνώση για το ενδιαφέρον του Άρη να κάνει τον Βεζένκοφ δικό του έστω και με την μορφή δανεισμού και δεν έχει πρόβλημα, αρκεί να γίνει ο δανεισμός με τους δικούς της όρους…

To Top