ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η Μπαρτσελόνα, οι “Μπουσκέτς”, ο Μπουσκέτς και ο Άρης

Ο Πάκο Ερέρα είναι και επίσημα ο προπονητής του Άρη, με τον Ισπανό ήδη να κάνει τις πρώτες του κινήσεις προκειμένου να είναι έτοιμος για την ενίσχυση της ομάδας, ενώ από σήμερα μπήκε στη συζήτηση και η Μπαρτσελόνα Β’.

Stoiximan.gr: Τα Virtual Sports είναι ΕΔΩ με συνεχή δράση & πληθώρα αθλημάτων!

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο Ερνέστο Βαλβέρδε τηλεφώνησε στον Ερέρα, του εξέφρασε τη στήριξή του και του είπε πως η πόρτα της δεύτερης ομάδας της Μπαρτσελόνα είναι ανοιχτή. Και ο Άρης αναμένεται να το εκμεταλλευτεί.

Ήδη ξεκίνησε μια φιλολογία του στιλ  ότι έχει γίνει μια πρώτη… προεργασία για τους επόμενους «Μπουσκέτς».

Μάλιστα έκανε τον γύρο του διαδίκτυο ένα όνομα που έχει κυκλοφορήσει αλλά μάλλον, δεν είναι στους παίκτες που πρότεινε ο Βαλβέρδε, αυτό του Οριόλ Μπουσκέτς.

Με ύψος 1.85, που αγωνίζεται σαν αμυντικός μέσος. Είναι 19 χρονών και φέτος Φέτος είχε 22 συμμετοχές με τη δεύτερη ομάδα της Μπατσελόνα, ενώ έκανε ντεμπούτο με την πρώτη στις 29 Νοεμβρίου του 2017 για 62 λεπτά στο ματς με την Μπούρθια (5-0).

Ο συγκεκριμένος, είναι τραυματίας με πρόβλημα στο μηνίσκο το τελευταίο διάστημα, με την επιστροφή του να οριοθετείται στις αρχές Ιουλίου, ενώ και το συμβόλαιό του λήγει τέλος Ιουνίου, άρα μένει ελεύθερος.

Το σίγουρο είναι ότι θα… παρελάσουν πολλά ονόματα από Ισπανία και Μπαρτσελόνα Β’, μέχρι να ολοκληρωθεί η τελική λίστα του Πάκο Ερέρα και του Άρη.

To Top