Η Μπαρτσελόνα πουλά τα δικαιώματα του ονόματος του Καμπ Νόου!

Με μία σπουδαία κίνηση προχώρησε η διοίκηση της Μπαρτσελόνα, καθώς ανακοίνωσε πως παραχωρεί τα δικαιώματα του “Καμπ Νόου” στο “Barca Foundation” με σκοπό να βρεθεί χορηγός για την εμπορική ονομασία του γηπέδου κατά τη σεζόν 2020/21. Στόχος των διοικούντων την “Μπάρτσα” είναι τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν, να δοθούν σε ερευνητικά προγράμματα που σχετίζονται με την αντιμετώπιση του κορονοϊού.

Η Ισπανία είναι η δεύτερη ευρωπαϊκή χώρα που έχει πληγεί περισσότερο από τον ιό μετά την Ιταλία, μετρώντας περισσότερους από 20.000 νεκρούς, ενώ τα επιβεβαιωμένα κρούσματα έχουν ξεπεράσει τις 200.000. Γι’ αυτό το λόγο είναι σημαντική η συμβολή των “μπλαουγκράνα” στην αντιμετώπιση της νόσου.

Από την πλευρά του, το “Barca Foundation” βοηθάει περισσότερα από 1.600.000 παιδιά παγκοσμίως, μέσω φιλανθρωπικών δράσεων και δωρεών, ενώ δίνεται η δυνατότητα σε χορηγούς να συμβάλλουν στην ενίσχυση του ΕΣΥ της χώρας, ανεξάρτητα από την ονοματοδοσία του γηπέδου. Αξίζει να σημειωθεί πως οι διοικούντες την Μπαρτσελόνα αποδέχονται για πρώτη φορά να δοθεί εμπορικό όνομα στο γήπεδο, αλλά όπως αναφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ, ίσως ανοίξει πλέον ο δρόμος για παρόμοια deal στο μέλλον.

Η ανακοίνωση της Μπαρτσελόνα:

To Top