«Η Μπαρτσελόνα πρέπει να αποσύρει το “10” όταν σταματήσει ο Μέσι»!

Υπόκλιση του Ροναλντίνιο στον Λιονέλ Μέσι, λέγοντας ότι η Μπαρτσελόνα θα πρέπει να αποσύρει τη φανέλα με τον αριθμό “10” όταν “κρεμάσει” τα παπούτσια του ο Λιονέλ Μέσι.

Ο σεβασμός που τρέφει ο Βραζιλιάνος “μάγος” για τον Αργεντινό σούπερ σταρ είναι γνωστή εδώ και χρόνια. Χαρακτηριστικό άλλωστε πως όταν κάποτε ρωτήθηκε αν θεωρεί τον εαυτό του κορυφαίο ποδοσφαιριστή στον κόσμο, τότε που ήταν ακόμη στα… ντουζένια του, εκείνος απάντησε πως «Δεν είμαι καν ο καλύτερος της Μπαρτσελόνα», εννοώντας φυσικά τον Λιονέλ Μέσι!

Σε δηλώσεις του μάλιστα ο Ρόνι ανέφερε για τον Λίο πως: «Όταν ο Μέσι αποσυρθεί, που ελπίζω ότι θα καθυστερήσει πολύ να συμβεί, θα πρέπει να αποσύρουν (σ.σ. στη Μπαρτσελόνα) τη φανέλα με το Νο 10, ώστε κανείς άλλωστε να μη μπορεί να την αγγίξει. Είναι ο καλύτερος στην ιστορία του συλλόγου κι έχει κάνει πράγματα που κανείς άλλος δεν θα καταφέρει. Ελπίζω ότι θα συνεχίσει να το κάνει για τουλάχιστον 20 χρόνια ακόμα. Για τον καθένα που αγαπάει το ποδόσφαιρο, ελπίζουμε να παραμείνει σε αυτό το επίπεδο για πολλά χρόνια», ανέφερε ο -κατά πολλούς- κορυφαίος βιρτουόζος που είδαμε ποτέ στα γήπεδα.

Σχετικά με το ποιον θεωρεί κορυφαίο παίκτη στην ιστορία του ποδοσφαίρου, εμφανίστηκε διπλωματικός: «Είναι δύσκολο γιατί υπήρξαν πολλοί σε διαφορετικές στιγμές. Ο Πελέ στην εποχή του, ο Μαραντόνα στη δική του. Ο Ζιντάν είχε επίσης τη στιγμή του, ενώ απόλαυσα και τον Ρονάλντο (σ.σ. τον Βραζιλιάνο). Αυτό που είναι ξεκάθαρο, είναι πως ο Μέσι είναι αναμφισβήτητα από τους κορυφαίους στην ιστορία».
To Top