ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Μπαρτσελόνα “τσεκάρει” τον Μανωλά

Ο Κώστας Μανωλάς στη Μπαρτσελόνα; Δεν αποκλείεται να συμβεί στο μέλλον, αν ισχύει το ρεπορτάζ καταλανικής εφημερίδας.

Μπαρτσελόνα παραχώρησε δανεικό στη Ρόμα τον Τόμας Βερμάελεν με τον ιταλικό σύλλογο να διατηρεί το δικαίωμα αγοράς του παίκτη το επόμενο καλοκαίρι. Τι σχέση έχει με αυτή τη μεταγραφή ο διεθνής Έλληνας αμυντικός; Άμεση!

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της καταλανικής εφημερίδας «El Mundo Deportivo», η Μπαρτσελόνα έβαλε όρο στη συμφωνία της με τη Ρόμα για τον Βερμάελεν που αφορά τον Μανωλά.

Σύμφωνα με αυτόν, οι Ισπανοί θα έχουν τον πρώτο λόγο στο μέλλον για την απόκτηση του πρώην άσου του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ! Αυτό σημαίνει ότι μπορεί άλλοι σύλλογοι να «κυνηγούν» τον Μανωλά, αλλά η Μπαρτσελόνα θα έχει την ευκαιρία οποιαδήποτε στιγμή θελήσει να κάνει πρόταση γι’ αυτόν.

Επίσης, έχουν το δικαίωμα οι «μπλαουγκράνα» να… ματσάρουν πρόταση άλλου ευρωπαϊκού συλλόγου, αν φτάσει τέτοια στα γραφεία της Ρόμα. Την ίδια ώρα, ο Μανωλάς συζητά την ανανέωση του συμβολαίου του με τους «τζιαλορόσι» μέχρι το 2020 (με αύξηση της ρήτρας του), κάτι που… διευκολύνει τη Μπαρτσελόνα, καθώς ο παίκτης δεν θα φύγει φέτος το καλοκαίρι από τη Ρόμα.

To Top