Η Μπενεβέντο που πληρώνει και το συνδυαστικό στην Πορτογαλία

Λιγοστές οι επιλογές από το σημερινό κουπόνι, επιλέγουμε τη νίκη της Μπενεβέντο, σε υψηλότατη απόδοση, καθώς και το αμφίτερμα, μαζί με το Over, στη Πορτογαλία.

Όλες οι πληροφορίες για τη betsson live

  1. Τερνάνα – Μπενεβέντο (21:30)

Μεταφερόμαστε στην Ιταλία και τη Β’ κατηγορία. Η Τερνάνα προέρχεται από σερί 2-3-0 και δείχνει να κερδίζει και πάλι έδαφος στη βαθμολογία. Έχει φτιάξει την ψυχολογία της και ψάχνει νέα επιτυχία κόντρα στη σαφώς πιο δυνατή Μπενεβέντο. Σημαντικά τα κενά που αφήνουν οι μέσοι Παλούμπο, Αγκάτσι. Η φιλοξενούμενη έχει βρει ρυθμό και με τρεις διαδοχικές νίκες, παραμένει σε επαφή με την κορυφή. Διαθέτει εξαιρετικό υλικό και μπορεί να «χτυπήσει» στις αμυντικές αδυναμίες της Τερνάνα.

➥ Το διπλό βρίσκεται στο εξαιρετικό 2.75 και δε γίνεται να το προσπεράσουμε.

  1. Πάκος Φερέιρα – Ζιλ Βιθέντε (22:15)

Κλείνουμε με Πορτογαλία. Η Πάκος Φερέιρα δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση, καθώς έφτασε στο σημείο να μετράει 9 σερί ματς δίχως νίκη (0-5-4). Υπάρχει πίεση προς το πρόσωπο του προπονητή Ζορζ Σιμάο. Από την άλλη, η Ζιλ Βιθέντε είναι πιο άνετη, μάλιστα προέρχεται ευρεία νίκη 4-0 επί της Φαμαλικάο. Στην 8η θέση της βαθμολογίας και με όρεξη για πιο ψηλά. Δύο καλές επιστροφές στο αγωνιστικό σκέλος. Πρόκειται για τους Λούκας Κούνια (στόπερ) και Βίτορ Καρβάλιο (μέσος).

➥ Μία γενικότερη αλλαγή ψάχνει η γηπεδούχος, σταθερά καλή η φιλοξενούμενη, περιμένουμε γρήγορο τέμπο και το συνδυαστικό G/G & Over 2,5 του 2.75 θα αποτελέσει τη βασική μας επιλογή.

Διαβάστε περισσότερα προγνωστικά στο Foxbet.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+

To Top