Η μπουνιά θεωρείται… απομάκρυνση για τον ΚΑΟΔ – Ανακοίνωση χωρίς επιχειρήματα από του Δραμινούς

Ανακοίνωση με την οποία απαντάει στον Άρη εξέδωσε ο ΚΑΟΔ, προφανώς ξεχνώντας ότι οι κίτρινοι ουδέποτε εναντιώθηκαν κατά της ομάδας της Δράμας. Τονίζεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση πως ο Μπένας… απομάκρυνε τον Πάσαλιτς. Προφανώς η μπουνιά θεωρείται απομάκρυνση στη Δράμα… Ας ξαναδούν το βίντεο καλύτερα…

Η ανακοίνωση του ΚΑΟΔ: «Το ότι ζούμε στη χώρα της υπερβολής είναι γνωστό σε όλους.Το ότι συναντούμε καθημερινά, ειδικά στο χώρο του αθλητισμού,περιπτώσεις που κάποιοι θέλοντας να καλύψουν αδυναμίες, προβλήματα και αδιέξοδα μεγιστοποιούν καταστάσεις και υπερβάλλουν είναι επίσης γνωστό. Όμως όλα έχουν ή καλύτερα θα έπρεπε να έχουν ένα όριο.

Ο ΚΑΟΔ σέβεται και τιμά την ιστορία του ΑΡΗ. Δεν θα επιτρέψουμε όμως σε κανέναν να δημιουργεί εσφαλμένες εντυπώσεις και αρνητικό κλίμα για την ομάδα του ΚΑΟΔ και για ότι συνέβη το περασμένο Σάββατο στο Γήπεδο Κραχτίδη.

– Επειδή λοιπόν το πιο εύκολο πράγμα είναι να αλλοιώνεις την αλήθεια.

– Επειδή είναι εύκολο να κάνεις το άσπρο μαύρο παρουσιάζοντας ένα κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σου βίντεο

– Επειδή η σιωπή από σεβασμό σε αποφάσεις εκλαμβάνεται ως αδυναμία…

Θα θέλαμε να σημειώσουμε τα παρακάτω προς ενημέρωση όλων των ενδιαφερόμενων:

Έχουμε στην διάθεσή μας το «πλήρες» βίντεο του επεισοδίου στο οποίο φαίνεται ξεκάθαρα το τι συνέβη και ποια από αυτά που έχουν ακουστεί ή γραφτεί ανήκουν στην σφαίρα της φαντασίας.

Το παιχνίδι θέλει 2,2’’ για να τελειώσει και την μπάλα θα επαναφέρει ο Άρης κάτω από το καλάθι μας. Ο Πάσαλιτς βρίσκεται στην πλευρά του γηπέδου μπροστά στον πάγκο του Άρη. Χωρίς να ενοχληθεί από κανέναν (και όχι όπως ΨΕΥΔΩΣ επικαλέστηκε και γράφηκε στο τύπο ότι αντέδρασε επειδή δέχθηκε χτύπημα) τρέχει με προκλητικό τρόπο, διασχίζοντας όλο το γήπεδο και φθάνοντας μπροστά στον πάγκο μας περνώντας και την πλάγια γραμμή του γηπέδου βρίζει σκαιότατα επιδεικνύοντας με το μεσαίο δάκτυλο του χεριού του το τι μας έκανε. Για κακή του τύχη, ο διαιτητής κ. Γκόντας είναι ακριβώς από πίσω του και του δείχνει αμέσως την ποινή που απαιτείται για την πράξη του, δηλαδή την τεχνική ποινή.

Όταν φαίνεται ότι χάνεις ένα δικό σου παιχνίδι στο οποίο ήσουν μπροστά για 39’58’’ και έρχεται ένας παίκτης της αντίπαλης ομάδας και σε βρίζει, το λιγότερο που μπορεί να κάνεις είναι να σηκωθείς και να διαμαρτυρηθείς. Αυτό έκανε και ο πάγκος της ομάδος μας. ΚΑΝΕΙΣ και το τονίζουμε ΚΑΝΕΙΣ παίκτης ή παράγοντας του πάγκου της ομάδας μας δεν πέρασε την γραμμή του αγωνιστικού χώρου.

Ο αθλητής μας Στ. Μπένας πάνω στον εκνευρισμό της στιγμής από την άδικη επίθεση του Πάσαλιτς στον πάγκο απομακρύνει τον αθλητή του Άρη. Ακόμη και αυτό το περιστατικό γίνεται ΕΞΩ από την τελική γραμμή του γηπέδου.

Ο παίκτης μας Michel έχοντας ακούσει τα «γαλλικά» του Πάσαλιτς είναι πολύ εκνευρισμένος και γι’ αυτό συγκρατείται από ανθρώπους του πάγκου με επιτυχία ΧΩΡΙΣ να εισέλθει στον αγωνιστικό χώρο όπως επίσης ΨΕΥΔΩΣ έχει αναφερθεί και απομακρύνεται για να ηρεμήσει.

Στο πιο ήσυχο γήπεδο της Α1 η προκλητική συμπεριφορά σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού του κ. Πάσαλιτς λίγο έλειψε να δυναμιτίσει το καλό κλίμα παρά τις συνεχόμενες συστάσεις των διαιτητών προς τον πάγκο του Άρη και τον ίδιο τον αθλητή. Αν λοιπόν φρόντιζαν οι άνθρωποι του Άρη να ηρεμήσουν τον παίκτη τους όλα θα ήταν αλλιώς.Το παιχνίδι τελειώνει στο 40’ και όχι όπως με έκπληξη διαβάζουμε ότι μπορεί να τελειώνει και νωρίτερα.

ΥΓ: Όπως ενημερωθήκαμε ο Άρης ζητά την τιμωρία του ΚΑΟΔ και μάλιστα και των υπολοίπων εμπλεκομένων όπως λέει. θα αρκεστούμε προς το παρόν σε αυτό : Όταν γίνεται λόγος για νομιμότητα και κατάφορη παραβίαση κανονισμών , καλό θα είναι αυτοί που ζητούν την νομιμότητα , πρώτα να κοιτούν τα του οίκου τους».

 

To Top