Η Μπρέντφορντ «βγαίνει» στο σφυρί για 400 εκατ. λίρες

Ο ιδιοκτήτης της Μπρέντφορντ, Μάθιου Μπέναμ, ετοιμάζεται να κόψει τους δεσμούς του με το κλαμπ, το οποίο κοστολογείται για τους πιθανούς επενδυτές στις 400 εκατ. λίρες.

Σε νέα χέρια ενδέχεται να περάσει η Μπρέντφορντ! Σύμφωνα με το «Sky Sports», ο ιδιοκτήτης του συλλόγου, Μάθιου Μπέναμ, είναι ανοικτός σε προτάσεις πώλησης του κλαμπ, το οποίο ωστόσο κοστολογείται στο δυσθεώρητο ποσό των 400 εκατομμυρίων ευρώ.

Όπως συμπληρώνει το ρεπορτάζ η έρευνα του Μπέναμ για πιθανούς μνηστήρες αναμένεται να ξεκινήσει μέσα στο επόμενο διάστημα, με τους ειδικούς να προβλέπουν πως το μεγαλύτερο ενδιαφέρον πιθανότατα θα καταφτάσει από τις ΗΠΑ.

Όλο και περισσότεροι Αμερικανοί επενυτές άλλωστε φέρεται να ασχολούνται με την κατάσταση της Premier League, με την εξαγορά της Τσέλσι από τον Τοντ Μπόελι να αποτελεί το τελευταίο σχετικό παράδειγμα.

Το «Sky Sports» μάλιστα προσθέτει πως ο Μπέναμ είναι ανοικτός στην πώληση είτε του μειοψηφικού είτε του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της Μπρέντφορντ, η οποία αργά ή γρήγορα δείχνει πως βαδίζει σε νέα εποχή.

To Top