Η Μπρέντφορντ είναι ήδη… πρωταθλήτρια: Αποθέωση των οπαδών της στον Σάκα

Αποθεωτική υποδοχή στον Μπουκαγιό Σάκα, που είχε πέσει θύμα μαζικής ρατσιστικής επίθεσης, επεφύλαξαν οι οπαδοί της Μπρέντφορντ.

Το δικό της… πρωτάθλημα πριν καν ολοκληρωθεί η πρώτη αγωνιστική της Premier League έχει κατακτήσει η νεοφώτιστη, Μπρέντφορντ, κι αυτό χάρη στη συμπεριφορά και το επίπεδο των οπαδών της.

Συγκεκριμένα, στο 59’ της αναμέτρησης κόντρα στην Άρσεναλ, ο Μικέλ Αρτέτα πέρασε στο ματς τον Μπουκαγιό Σάκα αντί του Μπαλογκάν και τότε οι φίλαθλοι στο «Community» ξέσπασαν σε χειροκροτήματα και αποθεωτικές ιαχές για τον νεαρό άσο της αντίπαλης ομάδας.

Ο 19χρονος ήταν μέλος της εθνικής Αγγλίας στο πρόσφατο Euro και επειδή έχασε ένα από τα πέναλτι στον τελικό κόντρα στην Ιταλία, έπεσε θύμα μαζικής ρατσιστικής επίθεσης από ανεγκέφαλους, γεγονός που σήκωσε μεγάλη θύελλα αντιδράσεων και ένα κύμα συμπαράστασης τόσο προς το δικό του πρόσωπο, όσο και στους Ράσφορντ και Σάντσο.

Όπως είναι αναμενόμενο, η αναμέτρηση αυτή καθ’ αυτή πέρασε σε δεύτερη μοίρα, καθώς όλο το φίλαθλο κοινό ανά τον κόσμο αποθεώνει τη συμπεριφορά των οπαδών της Μπρέντφορντ.

To Top